Vrijwilliger worden?

Zwaanshoek Tennis & Padel is voor en door leden. Het bestuur prijst zich gelukkig met de vele vrijwilligers die hun werkzaamheden met veel kwaliteit, inzet en enthousiasme doen. Onze vereniging is afhankelijk van de inzet van onze vrijwilligers. De vereniging kan altijd vrijwilligers gebruiken. Vele handen maken licht werk. Bovendien is het leuk om kennis te maken met de vele leden van de club.

Heb je ook interesse om vrijwilliger te worden? Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marcel Riep ([email protected]) of Maria van Tubergen ([email protected]). 

De Onderhoudscommissie, Bar & Clubhuiscommissie, Jeugdcommissie en Sponsorcommissie zijn op zoek naar nieuwe leden, zie de onderstaande vacatures.

Vacatures

Onderhoudscommissie zoekt versterking voor onderhoud padelbanen

Dankzij de komst van de 5 nieuwe padelbanen kan de Onderhoudscommissie versterking gebruiken. De OC zorgt ervoor dat ons sportpark er altijd prachtig bijligt. Naast de tennis- en padelbanen houden de leden van de OC ook het groen bij. 

Interesse of heb je vragen? Stuur een mailtje naar [email protected].

 

Bar & Clubhuiscommissie zoekt Bardienstcoördinator

De Bar & Clubhuiscommissie is op zoek naar een nieuwe bardienstcoördinator. De bardienstcoördinator houdt het rooster van de bardiensten in de gaten. Zo staat er altijd iemand achter de bar om de leden te bedienen voor en na het tennissen. Een leuke en belangrijke functie dus voor de club!

Is plannen en organiseren helemaal je ding? En wil je ook iets doen voor onze gezellige tennis & padel vereniging? Meld je dan aan bij de Bar & Clubhuiscommissie, e-mail: [email protected] Uiteraard kan je hier ook je vragen stellen :).

De bar en keuken is onder eigen beheer van Zwaanshoek Tennis & Padel. Dit betekent dat seniorleden van de vereniging ieder jaar twee of meer bardiensten draaien. Leden kunnen de datum en tijd zelf eenvoudig kiezen via de website. Dit werkt zelfs nog eenvoudiger via de Dienstenplanner van de KNLTB ClubApp.

 

Jeugdcommissie zoekt per direct 2 nieuwe leden

De Jeugdcommissie van Zwaanshoek Tennis & Padel heeft per direct 2 leuke vacatures openstaan. Het nieuwe seizoen gaat binnenkort van start. Onze jeugdleden gaan weer competitie spelen, dus de Jeugdcommissie kan jouw hulp goed gebruiken!

De Jeugdcommissie levert een grote bijdrage aan het sportplezier van de kinderen van onze club. De commissie bestaat momenteel uit Leon Visser, Marieke Luijk-Groen en Martijn Lubach. Daarnaast helpt Ruud de Graaff met de communicatie en website en springt de tennisschool af en toe bij waar nodig. Aan het eind van dit seizoen zal Leon de Jeugdcommissie verlaten.

Wat doet de Jeugdcommissie?

De Jeugdcommissie zet zich in voor alle jeugdleden met als doel: de kinderen enthousiast te maken en houden voor tennis, zich prettig te laten voelen binnen de vereniging en hen met veel plezier te laten tennissen.

Meer plezier in tennis en betrokkenheid bij de vereniging wordt vooral bereikt door de organisatie van diverse activiteiten op en buiten de tennisbaan. Dit zijn onder andere de Kickoff voor alle jeugdteams, het Kikker in je Bil Toernooi, Ouder Kind Toernooi, Zwaanshoek HART Open Jeugdparktoernooi en Halloween. Voor creatievelingen is er altijd ruimte voor nieuwe initiatieven!

Naast deze activiteiten regelt de Jeugdcommissie de inschrijving en begeleiding van de verschillende jeugdcompetities. Bovendien is de commissie het aanspreekpunt voor het bestuur voor de planning en het budget.

Meer informatie over de activiteiten van de Jeugdcommissie vind je via het menu Jeugd van deze site.

Interesse?

Heb je interesse om invulling te geven aan deze leuke functie waarin je al je creativiteit kwijt kunt en waarmee je een grote bijdrage aan het sportplezier van de kinderen levert? Neem contact op via e-mail: [email protected].

 

Sponsorcommissie zoekt 3 creatieve leden

De Sponsorcommissie is op zoek naar 3 commissieleden om het team te versterken. De commissie zoekt creatieve leden die het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan de onderstaande activiteiten. Daarmee ondersteunen zij onze contactpersoon naar de sponsors.

  1. Samen een plan maken hoe nieuwe sponsors aan te trekken.
  2. Uitwerken van een sponsorovereenkomst met de sponsor.
  3. Zorgen dat de sponsorgelden op tijd geïncasseerd worden.
  4. Zorgen voor de communicatie op de site.
  5. Controleren of de afspraken met de sponsor van beide kanten wordt nagekomen.
  6. Eventueel een sponsorevenement begeleiden of helpen organiseren.
  7. Het contact onderhouden met de sponsor.
  8. Regelen van sponsorborden en sponsordoeken en aanverwante artikelen.
  9. Overleg met de Toernooicommissie over sponsoring toernooi dat dit in overeenstemming is met onze sponsorovereenkomst.

Het benaderen van Sponsors zal door één contactpersoon gedaan worden. De contactpersoon krijgt een vermelding op de website.

De bedoeling is 6 x per jaar een vergadering te houden. Indien nodig dan kan er een extra overleg worden ingevoegd.

Meer info over sponsoring vind je op de pagina's Onze sponsors en Sponsormogelijkheden.

Voor vragen en aanmelding voor de Sponsorcommissie kan je contact opnemen met Chris Pluijmen, Algemeen bestuurslid projecten. Telefoon: 06-26026611. E-mail: [email protected].