Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

KNLTB Najaarscompetitie 2019

tennisser

De informatie over de inschrijvingen voor de KNLTB Najaarscompetitie 2019 volgt later dit jaar. Voor meer informatie kan je een mailtje sturen naar de Wedstrijdcommissie (eissimmocdjirtsdew.[antispam].@tczwaanshoek.nl).

Verkort & Compact Spelen

Voor alle dubbelpartijen (DD, HD en GD), bij zowel senioren- als juniorencompetities geldt Verkort Spelen: er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en dient in MijnKNLTB.nl ingevoerd te worden als 10-6 of 11-13. Voor de 8&9-competitie, de Zomeravondcompetitie geldt compact spelen. Wil je weten hoe deze vormen werken? Klik hier voor de infographic of lees meer op de KNLTB website

 

Drie teams kampioen tijdens Najaarscompetitie 2018

zwaanshoek-2-kampioen-1 2

Tijdens de KNLTB Najaarscompetitie 2018 werden drie teams van TC Zwaanshoek kampioen. Zwaanshoek 3 pakte de overwinning bij de Gemengd Dubbel 35+ Vrijdagavond. Zwaanshoek 1 en Zwaanshoek 2 werden kampioen bij de Dames Zondag. Proficiat! De captains van de teams hebben inmiddels een heerlijke fles wijn ontvangen van de Wedstrijdcommissie van TC Zwaanshoek.

 

 

zwaanshoek-3

 

zwaanshoek-2-kampioen-2

 

zwaanshoek-2-kampioen-1

 
 
 
 
Logo TCZ PNG ORG

 

Noppenstraat 1
2136 AH Zwaanshoek

Postbus 85
2120 AB Bennebroek

023-5845184

ofni.[antispam].@tczwaanshoek.nl

Download de app