Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

Word lid van TC Zwaanshoek!

 

achtergrond

Leden van TC Zwaanshoek spelen 365 dagen per jaar op de allweather-tennisbanen van het gezellige tennispark. Meer weten? Bezoek onze Open Dag in maart. Of kom gewoon langs om even de sfeer te proeven tijdens een evenement of toernooiweekend. Op de Activiteitenkalender vind je al onze evenementen, competities en toernooien. Onze leden beantwoorden graag je vragen!

 

Lidmaatschap 2019

Op het inschrijfformulier vind je het overzicht van alle lidmaatschapsoorten.

Niet spelende leden

Graag ontvangen wij van de leden die als niet-spelend geregistreerd staan een e-mailberichtje op eitartsinimdanedel.[antispam].@tczwaanshoek.nl  of, en zo ja, met welk lidmaatschap je 2019 in gaat. Voor stopzetten van het lidmaatschap zie hieronder: “Einde lidmaatschap”. Het bericht over de soort lidmaatschap zien wij graag uiterlijk 1 januari 2019 tegemoet.

Pasfoto

In 2019 krijgen we allemaal weer een nieuw tennispasje. Op vele pasjes staan verouderde pasfoto’s (of helemaal geen foto). Vooral de jeugdleden zijn nogal veranderd, maar sommige senioren willen ook graag 10 jaar jonger blijven …..Zorg in dat geval nu alvast voor een recente pasfoto! Op de site van TC Zwaanshoek kun je zelf een pasfoto uploaden. Je gaat daarvoor naar het ledengedeelte op de website. Inloggen met je wachtwoord. Hier kun je je foto “bewerken”. Als dat niet lukt kun je de pasfoto ook digitaal sturen, in een JPG bestand (met een breedte van 400 pixels) naar eitartsinimdanedel.[antispam].@tczwaanshoek.nl. Pasfoto’s die voor 15 december zijn aangeleverd worden nog tijdig, voor het uitbrengen van de nieuwe pasjes, doorgezonden naar de KNLTB.

In verenigingsjaar naar 18

Als je op 1 januari 2019 17 jaar bent, dan ben je in 2019 senior. Voor deze leden hebben wij een overgangscategorie “in verenigingsjaar naar 18” ingesteld. Voor deze leden is de contributie gelijk aan die van een senior (attentie: zie hieronder “studenten”), maar hiervoor worden GEEN lessen meer door de vereniging aan de tennisschool betaald. Deze nieuwe senioren hebben in 2019 geen bardienstplicht.

Studenten

Ben je op 1 januari 2020 17 jaar en nog geen 27 jaar en volg je tenminste 4 dagen per week een dagopleiding? Als je een dergelijke dagopleiding volgt, kom je in aanmerking voor een korting van € 50 op de contributie. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, dan dient er zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 1 januari 2020, een kopie van het bewijs van inschrijving van de opleiding binnen te zijn bij de ledenadministratie. Dit mag per post of per e-mail.
Op het bewijs van inschrijving dienen de volgende gegevens vermeld te staan: jouw voor(letters) -en achternaam het studiejaar en uiteraard het opleidingsinstituut.
Toezendadres: eitartsinimdanedel.[antispam].@tczwaanshoek.nl  of via Postbus 85, 2120 AB Bennebroek.

Einde lidmaatschap

Ook brengen we de opzegdatum onder de aandacht. Natuurlijk hopen we dat hiervan niet veel gebruik wordt gemaakt, maar voor alle duidelijkheid en om discussie achteraf te voorkomen maken wij onze leden er op attent, dat de opzegdatum voor het lidmaatschap voor het jaar 2020 uiterlijk 3 december 2019 is. Opzeggen dient schriftelijk te gebeuren. Onder schriftelijk wordt verstaan: per e-mail of per post. Als een opzegging later binnenkomt, dan wordt € 30,00 in rekening gebracht, waarin o.m. de bijdrage aan de KNLTB is opgenomen.

Ouders van jeugdleden maken wij er extra op attent, dat bij de vereniging, zoals hier beschreven, opgezegd dient te worden. Bij de tennisschool aangeven dat er niet meer gelest wordt is dus NIET voldoende!

Met medewerking van allen blijft het werk van de ledenadministratie en penningmeester plezierig!
Daarvoor bij voorbaat dank…

Voor plezier in tennis! - TC Zwaanshoek

Logo TCZ PNG ORG

 

Noppenstraat 1
2136 AH Zwaanshoek

Postbus 85
2120 AB Bennebroek

023-5845184

ofni.[antispam].@tczwaanshoek.nl

Download de app