Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

Nederland Sportief

nlsportief

TC Zwaanshoek heeft zich aangesloten bij Nederland Sportief. Het idee is dat je als vereniging iets kunt teruggeven aan de samenleving. Wij vinden dat wij als tennisclub iets kunnen doen door een tennisactiviteit te organiseren voor mensen die weinig mogelijkheden hebben om te sporten.

Als ambassadeur van Stichting Nederland Sportief zijn wij ervan overtuigd dat verenigingen een belangrijke rol spelen om mensen meer en langer te laten genieten van de sport.

"Wij helpen Nederland in beweging te blijven"

 
De toegankelijkheid van sportverenigingen speelt een belangrijke rol om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Met name kwetsbare groepen zoals gehandicapten, (eenzame) ouderen en mensen uit huishoudens met een laag inkomen hebben soms een extra steun in de rug nodig om zich aan te kunnen sluiten bij een vereniging.

 

Een onvergetelijke dag

Nederland Sportief

Team Sportservice Haarlemmermeer heeft ons in contact gebracht met VluchtelingenWerk Nederland. Op zondag 14 oktober 2018 hadden wij een fantastische sportmiddag met vluchtelingen. Meerdere personen hebben zich vanuit de club als vrijwilliger opgegeven om te helpen er een onvergetelijke dag van te maken. Het was hartverwarmend om dit mee te maken!

 

kiki-bertens-steunt-nederland-sportief

Logo TCZ PNG ORG

 

Noppenstraat 1
2136 AH Zwaanshoek

Postbus 85
2120 AB Bennebroek

023-5845184

ofni.[antispam].@tczwaanshoek.nl

Download de app