Speciale aanbieding voor nieuwe junioren en senioren

06 maart 2020


Wil je graag lid worden van Tennisclub Zwaanshoek? Wij hebben tijdelijk een mooie aanbieding voor nieuwe leden (junior en senior). Dit aanbod is geldig tot en met 1 april 2020, dus wees er snel bij!
 

Aanbod nieuw Senior lidmaatschap

 
 1. Senior lidmaatschap + training € 260
  Word nu lid van Tennisclub Zwaanshoek en betaal slechts € 260 voor dit seizoen inclusief tennisles gedurende het zomerseizoen! Je betaalt géén inschrijfgeld.

 2. Senior lidmaatschap € 195
  Heb je al tenniservaring en geen behoefte aan tennisles, dan is het lidmaatschap € 195 per seizoen. Je betaalt géén inschrijfgeld.
 
 

Aanbod nieuw Junior lidmaatschap (tot 18 jaar)

 
 1. Junior lidmaatschap met tennisles: slechts € 150
  Word nu juniorlid van Tennisclub Zwaanshoek en betaal slechts € 150 voor dit seizoen inclusief tennisles! Je betaalt géén inschrijfgeld.

 2. Drie proeflessen voor € 15
  Wil je weten of tennis iets voor je is? Nieuwe junioren kunnen 3 proeflessen nemen voor € 15. Tijdens de proeflessen zijn gratis rackets in bruikleen aanwezig. Na de proeflessen kan je nog steeds gebruik maken van de eerste aanbieding voor nieuwe juniorleden. De € 15 wordt dan verrekend.

  De zomertennisles voor juniorleden is standaard inbegrepen in de contributie van T.C. Zwaanshoek! In het winterseizoen zijn de lessen niet bij de contributie inbegrepen. 
 
 
Kijk rustig even op deze website voor meer informatie over het Senior lidmaatschap, Junior lidmaatschap en onze speciale activiteiten (zie het menu bovenaan deze pagina). Natuurlijk kan je met je vragen ook terecht bij de diverse commissies of een van de leden op de club. Zij helpen je graag!
 
Voor plezier in tennis! – T.C. Zwaanshoek

Nieuwscategorieën