Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

Buyitdirect Spring Doubles Open

winnaars4

Het Buyitdirect Spring Doubles Open 2019 is weer voorbij. Het open dubbeltoernooi wordt ieder jaar gespeeld op het tennispark van TC Zwaanshoek. Op het programma staan heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel in de categorieën 17+ en 50+.

Het Spring Doubles Open is de ideale manier om je voor te bereiden op het nieuwe competitieseizoen. De datum voor 2020 is nog niet bekend.

 

Dank jullie wel voor de goede organisatie en vooral ook voor jullie positieve inbreng! Knap hoe jullie - ondanks dat het weer niet meewerkte - zo vrolijk bleven. Volgend jaar graag weer!

een deelneemster van Buyitdirect Spring Doubles Open 2019

 

Verslag Buyitdirect Spring Doubles Open 2019

Storm, wind en regen... heel, heel veel regen hebben de deelnemers aan het Buyitdirect Spring Doubles Open 2019 doorstaan. Tussen de zware regenbuien door bleef het gelukkig ook lange perioden droog. De meeste wedstrijden gingen door, ook al was het op een ander tijdstip dan gepland. Dankzij de enorme inzet van de Toernooicommissie kon iedereen zijn of haar wedstrijd spelen.

We hebben veel spannende dubbelpartijen gezien, waarbij de tiebreak voor de beslissing moest zorgen. Het finaleweekend begon met een stevige windkracht 7. Dapper sloegen de halve finalisten zich door de wind. Dat leverde af en toe hilarische rally’s op!

Op de finalezondag lagen er toch grote plassen regenwater op de banen. Spontaan ontstond er een ploeg groundsmen om de banen droog te maken. De groundsmen voerden tientallen liters water af. Vlak voordat de finales konden worden gespeeld brak eindelijk de zon door!

Namens de Toernooicommissie felicitaties voor alle winnaars! 🏆👏 Iedereen bedankt voor een bijzondere, maar enorm gezellige week!

 

Winnaars SDO 2019

Ik heb met mijn tennispartner twee lekkere partijen gespeeld. Was ook heel gezellig. Complimenten hoe jullie met de barre weersomstandigheden zijn omgegaan. Tot volgend jaar!

een deelnemer van Buyitdirect Spring Doubles Open 2019

 

Spring Doubles Open 2019 - het finaleweekend

 
 
Logo TCZ PNG ORG

 

Noppenstraat 1
2136 AH Zwaanshoek

Postbus 85
2120 AB Bennebroek

023-5845184

ofni.[antispam].@tczwaanshoek.nl

Download de app