Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

Tennis Fit

tennis-fit

TC Zwaanshoek biedt Tennis Fit, het nieuwe programma van de KNLTB dat je langer op de baan houdt! Tennis Fit wordt op de donderdagmiddag gegeven door Eric Krijger van Tennisschool Haarlemmermeer en fysiotherapeuten Frans Vrolijk, Peter van Kessel en Peter Zaalberg. Het programma is speciaal voor seniorenleden van 50 jaar en ouder. Tennis Fit start op donderdag 11 april 2019 van 14:30 tot 15:30 uur.

Waarom Tennis Fit?

Uit onderzoek van de KNLTB blijkt dat:

  • 20% van de leden boven de 50 jaar zijn of haar lidmaatschap opzegt vanwege blessures;
  • de behoefte bestaat om het tennisspel en de tactiek te blijven verbeteren. Maar dan in een flexibeler vorm van lessen: niet in de 'normale' lescyclus – niet te duur en niet te vaak.

Tennis Fit-programma

tennis-fit-5 tennis-fit-7

Tennisfit is voor senioren+ leden (50 jaar en ouder) en bestaat uit verschillende elementen:

  • Een beperkte reeks van 10 lessen in een groep van maximaal 10 personen. Het beperkte aantal lessen scheelt in kosten en zorgt voor flexibiliteit (je zit er niet lang aan vast), maar je leert nog wel en krijgt tips om je spel te verbeteren.
  • Begeleiding door tennisleraar en/of fysiotherapeuten; je krijgt les in een goede warming-up, cooling-down, hoe je beter kan bewegen en ook je techniek en tactiek kan verbeteren. Alles met het doel om blessures zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Er is ruimte voor gezelligheid. Zo worden de lessen gezamenlijk afgesloten met een drankje (op eigen kosten) en maak je weer nieuwe tennismaatjes.
  • Expert Meeting: specialisten geven onder meer tips over gezondheid en blessurepreventie.

Deelnemer: “Ik ben verbaasd dat ik op mijn leeftijd ook nog nieuwe dingen kan leren”

Het Tennis Fit-programma start op donderdagmiddag 11 april van 14:30 tot 15:30 uur. Schrijf je in via Tennisschool Haarlemmermeer.

De 10 lessen kosten € 90 per persoon. De lessen vinden buiten plaats en worden gegeven door Erik Krijger en/of fysiotherapeuten Frans Vrolijk, Peter van Kessel en Peter Zaalberg. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Stuur een e-mail naar Tennisschool Haarlemmermeer: ofni.[antispam].@tennisschoolhaarlemmermeer.nl.

Tennis Fit


Logo TCZ PNG ORG

 

Noppenstraat 1
2136 AH Zwaanshoek

Postbus 85
2120 AB Bennebroek

023-5845184

ofni.[antispam].@tczwaanshoek.nl

Download de app