Vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon is er voor als je ergens mee zit en/of vragen hebt. De vertrouwenspersoon speelt een adviserende rol en helpt jou om de juiste stappen te zetten en biedt daarbij waar nodig ondersteuning. De vertrouwenspersoon is geheel onafhankelijk en informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Hij of zij is er om met jou te praten en jou steun en advies te geven. 

Iedereen die sport, moet dit kunnen doen in een veilige omgeving. Wanneer je te maken krijgt met seksuele intimidatie op of rondom de tennisbaan is dat een teken dat die omgeving niet meer veilig is. Het kan veel emoties en vragen oproepen, ook als je er niet zelf het slachtoffer van bent, maar het ziet gebeuren. Blijf er niet mee rondlopen. Signaleer het en praat erover met iemand in wie je vertrouwen hebt. Erover praten is vaak moeilijk, maar het kan prettig zijn om met iemand van buitenaf te kunnen praten en advies te krijgen. 

De vertrouwenspersoon is er voor je als je ergens mee zit en/of vragen hebt. Je kan via de mail contact opnemen met de onderstaande vertrouwenspersoon. Als je een mail stuurt kun je aangeven of je een antwoord wilt ontvangen via e-mail of telefonisch. De vertrouwenspersoon geeft je zo snel mogelijk een antwoord.  

Zwaanshoek Tennis & Padel heeft de volgende vertrouwenspersoon: 

Karin Hallegraeff
E-mail: [email protected]