Activiteiten Jeugdcommissie - seizoen 2020

Buiten de KNLTB jeugdcompetitie organiseert de Jeugdcommissie de volgende onderlinge toernooien in 2020. Inschrijven kan via [email protected]. Tip: zet de data alvast in je agenda :)

 
Open Dag en Openingstoernooi 2020 - afgelast vanwege coronavirus
De Open Dag en het Openingstoernooi is voor alle jeugd met daarin informatie over de lessen, de competitie en alle andere activiteiten het komende jaar. 
 
Kickoff 2020 voor alle jeugdteams - afgelast vanwege coronavirus

Tennisschool Haarlemmermeer organiseert in het begin van het zomerseizoen de Kickoff voor alle jeugdteams van Tennisclub Zwaanshoek. 


Kikker in je Bil Toernooi 2020 -
afgelast vanwege coronavirus
Dit gezellige én grappige toernooi is voor alle jeugdspelers van T.C. Zwaanshoek. Speciaal voor de oudere jeugd worden teambattles georganiseerd, dus dit wil je niet missen!
 
Tijdens Kikker in je Bil kan je meedoen aan diverse leuke spelletjes. En natuurlijk wordt er volop getennist. Ieder jaar zijn er konijnen en kippen te winnen! Voor limonade en versnaperingen wordt gezorgd. Het is een heel gezellige middag.
 
Ouder Kind Toernooi - zondag 21 juni 2020
Vlak na de voorjaarscompetitie organiseert de Jeugdcommissie het Ouder Kind Toernooi op zondag 21 juni. Dit is een onwijs gezellig feest met muziek en lekkere happen waarbij je met je vader, moeder, opa, oma, grote broer of grote zus mag komen tennissen. Zie ook het fotoboek!

Menzis Tenniskids Feest - nog geen datum bekend
De afgelopen 4 jaar organiseerde de KNLTB het Menzis Tenniskids Feest. Dit feest is speciaal voor kinderen die 4 keer of vaker deel hebben genomen aan de Kia Tenniskids competitie (Rood, Oranje en Groen). De datum is nog niet bekend, maar meestal wordt het in juni georganiseerd.

Jeugd Clubkampioenschappen - 22 t/m 28 juni 2020
Van maandag 22 tot en met zondag 28 juni a.s. organiseert de Wedstrijdcommissie samen met de Jeugdcommissie de clubkampioenschappen. Het finaleweekend is op 27 en 28 juni. Meer informatie vind je op de pagina Jeugd clubkampioenschappen.

Zwaanshoek HART. Open Jeugdparktoernooi - 10 t/m 14 augustus 2020
In de laatste week van de zomervakantie (10 t/m 14 augustus) organiseren we het Zwaanshoek HART. Open Jeugdparktoernooi. Aan dit toernooi doet heel veel jeugd mee van de omringende verenigingen. Het toernooi bestaat al heel lang en is voor jeugd die met gele, groene en oranje ballen speelt.

Slotfeest vrijdag 13 november 2020
We sluiten het tennisseizoen gezellig af met het slotfeest op het tennispark van Tennisclub Zwaanshoek!