Activiteiten Jeugdcommissie - seizoen 2023

Jeugd Zwaanshoek Tennis & Padel

De Jeugdcommissie bestaat uit Martijn Lubach en Alyssa Lancaster. En zij kunnen extra hulp goed gebruiken, zie de vacatures op deze site! Buiten de KNLTB jeugdcompetitie organiseert de Jeugdcommissie jaarlijks verschillende activiteiten voor onze junioren. Zie het onderstaande overzicht.

De activiteiten worden altijd via de mail, website en Clubagenda gecommuniceerd. Zo blijf je altijd op de hoogte. De inschrijving voor activiteiten gaat via [email protected]

 
Open Dag en Jeugd Kick Off Toernooi - zondag 19 maart 2023
Op zondag 19 maart 2023 organiseert de Jeugdcommissie in samenwerking met de tennisschool de Open Dag en het Jeugd Kick Off Toernooi voor alle jeugd met daarin informatie over de lessen, de competitie en alle andere activiteiten het komende jaar. Deze dag mag je iedereen meenemen voor een gratis tennistraining: je vrienden, vader en moeder, oom of tante!
 
Voorjaarscompetitie 2023

Op 2 april 2023 start de Voorjaarscompetitie voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor een competitieteam. De teams spelen uit en thuis in de maanden april, mei en juni. Bij thuiswedstrijden regelt de Jeugdcommissie de wedstrijden en het opzetten van de banen voor Rood en Oranje. 

Heb je nog geen team? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Dan kun je misschien invallen bij een team dat een keer niet compleet is. 

Op de webpagina's www.tczwaanshoek.nl/knltb_tenniskids en op www.tennis.nl/alles-over-tennis/jeugd/tenniskids/ vind je meer informatie over de competitie.

Ouder Kind Toernooi - zondag 10 september 2023
Het Ouder Kind Toernooi is een gezellig feest met muziek en lekkere happen waarbij je met je vader, moeder, opa, oma, grote broer of grote zus mag komen tennissen. Zie ook het fotoboek en het verslag van het toernooi van vorig jaar!

Tenniskids Feest (juni/juli)
De KNLTB organiseert het Tenniskids Feest. Dit feest is speciaal voor kinderen die 4 keer of vaker deel hebben genomen aan de Kia Tenniskids competitie (Rood, Oranje en Groen). De datum en locatie zijn nog niet bekend.

Jeugd Clubkampioenschappen (datum nog niet bekend)
In de zomer organiseert de Wedstrijdcommissie samen met de Jeugdcommissie de clubkampioenschappen. Meer informatie vind je op de pagina Clubkampioenschappen jeugd.

Zwaanshoek HART. Open Jeugdparktoernooi (28 augustus - 1 september 2023)
In de laatste week van de zomervakantie organiseert de Jeugdcommissie het Zwaanshoek HART. Open Jeugdparktoernooi. Aan dit toernooi doet heel veel jeugd mee van de omringende verenigingen. Het toernooi bestaat al heel lang en is voor jeugd die met gele, groene en oranje ballen speelt.

Najaarscompetitie

Na de zomervakantie start de Najaarscompetitie. De inschrijving start in juni.


Slotfeest (november)
We sluiten het tennis- en padelseizoen gezellig af met het slotfeest op het sportpark van Zwaanshoek Tennis & Padel!