Activiteiten Jeugdcommissie - seizoen 2022

Jeugd Zwaanshoek Tennis & Padel

De Jeugdcommissie bestaat uit Martijn Lubach, Marieke Luijk en Leon Visser. Buiten de KNLTB jeugdcompetitie organiseert de Jeugdcommissie jaarlijks verschillende activiteiten voor onze junioren. Zie het onderstaande overzicht.

De activiteiten worden altijd via de mail, website en Clubagenda gecommuniceerd. Zo blijf je altijd op de hoogte. De inschrijving voor activiteiten gaat via [email protected]

 
Open Dag en Jeugd Kick Off Toernooi - 20 maart 2022
Op 20 maart organiseert de Jeugdcommissie in samenwerking met de tennisschool de Open Dag en het Jeugd Kick Off Toernooi voor alle jeugd met daarin informatie over de lessen, de competitie en alle andere activiteiten het komende jaar. Deze dag mag je iedereen meenemen voor een gratis tennistraining: je vrienden, vader en moeder, oom of tante!
Competitiespelers kunnen hun Athalos wedstrijdshirt inruilen voor een grotere maat, als dat nodig is.
 
Voorjaarscompetitie

Op 3 april 2022 start de Voorjaarscompetitie voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor een competitieteam. De teams spelen uit en thuis in de maanden april, mei en juni. Bij thuiswedstrijden regelt de Jeugdcommissie de wedstrijden en het opzetten van de banen voor Rood en Oranje. 

In 2022 doen maar liefst 9 competitieteams mee: 1 x rood, 1 x oranje, 2 x groen, 5 x geel. In één team zitten ook jeugdleden van T.V. Vogelenzang. Heb je nog geen team? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Dan kan je misschien invallen bij een team dat een keer niet compleet is. 

Op de webpagina's www.tczwaanshoek.nl/knltb_tenniskids en op www.tennis.nl/alles-over-tennis/jeugd/tenniskids/ vind je meer informatie over de competitie.

Ouder Kind Toernooi - 26 juni
Vlak na de KNLTB Voorjaarscompetitie organiseert de Jeugdcommissie het Ouder Kind Toernooi. Dit is een onwijs gezellig feest met muziek en lekkere happen waarbij je met je vader, moeder, opa, oma, grote broer of grote zus mag komen tennissen. Zie ook het fotoboek!

Tenniskids Feest (juni/juli)
De KNLTB organiseert het Tenniskids Feest. Dit feest is speciaal voor kinderen die 4 keer of vaker deel hebben genomen aan de Kia Tenniskids competitie (Rood, Oranje en Groen). De datum en locatie zijn nog niet bekend.

Jeugd Clubkampioenschappen (finaleweekend: 9 en 10 juli, onder voorbehoud)
In de zomer organiseert de Wedstrijdcommissie samen met de Jeugdcommissie de clubkampioenschappen. Meer informatie vind je op de pagina Clubkampioenschappen jeugd.

Zwaanshoek HART. Open Jeugdparktoernooi - 22 tot en met 28 augustus
In de laatste week van de zomervakantie organiseert de Jeugdcommissie het Zwaanshoek HART. Open Jeugdparktoernooi. Aan dit toernooi doet heel veel jeugd mee van de omringende verenigingen. Het toernooi bestaat al heel lang en is voor jeugd die met gele, groene en oranje ballen speelt.
Najaarscompetitie

Na de zomervakantie start de Najaarscompetitie. De inschrijving start in juni.


Slotfeest (november)
We sluiten het tennisseizoen gezellig af met het slotfeest op het sportpark van Zwaanshoek Tennis & Padel!