Activiteiten Jeugdcommissie

Buiten de KNLTB jeugdcompetitie organiseert de Jeugdcommissie de volgende onderlinge toernooien in 2019. Inschrijven kan via [email protected]. Tip: zet de data alvast in je agenda :)

De data voor 2020 zijn nog niet bekend.

Open Dag en Openingstoernooi - zondag 17 maart 2019
In maart organiseert onze tennisschool weer schooldagen en op zondag 17 maart is de Open Dag. Dan organiseren we het Openingstoernooi voor alle jeugd met daarin informatie over de lessen, de competitie en alle andere activiteiten het komende jaar. Jeugdleden van TC Zwaanshoek kunnen zich inschrijven voor het Openingstoernooi tot 12 maart a.s.. We hopen die dag het getal 88 op te krikken naar de 100! Je kan je dan ook weer inschrijven voor de tennislessen van het voorjaar.

Kikker in je Bil Toernooi 2019 - zondag 31 maart
Op zondag 31 maart a.s. organiseert de Jeugdcommissie het Kikker in je Bil Toernooi. Dit gezellige én grappige toernooi is voor alle jeugdspelers van TC Zwaanshoek. Dit mag je niet missen! Tijdens Kikker in je Bil kan je meedoen aan diverse leuke spelletjes. En natuurlijk wordt er volop getennist. Ook dit jaar zijn er weer konijnen en kippen te winnen! Voor limonade en versnaperingen wordt gezorgd. We verzamelen zondag 31 maart om 13:00 uur. Het belooft weer een heel gezellige middag te worden. Dus meld je aan per e-mail ([email protected]) en doe mee! De inschrijving sluit op donderdag 28 maart. De kosten voor deelname zijn € 3.
 
Zondag 31 maart van 13:00 tot 15:30 uur
Tennispark TC Zwaanshoek
Kosten voor deelname: € 3
Inschrijven (voor donderdag 28 maart): [email protected]
 
Ouder Kind Toernooi - zondag 23 juni 2019
Vlak na de voorjaarscompetitie organiseert de Jeugdcommissie het Ouder Kind Toernooi op zondag 23 juni. Dit is een onwijs gezellig feest met muziek en lekkere happen waarbij je met je vader, moeder, opa, oma, grote broer of grote zus mag komen tennissen.

Menzis Tenniskids Feest - zondag 23 juni 2019
Op zondag 23 juni 2019 kan de Rode en Oranje jeugd naar het Menzis Tenniskids Feest in Alphen aan de Rijn. Speciaal voor kinderen die vier keer of vaker deel hebben genomen aan de Kia Tenniskids competitie (Rood, Oranje en Groen) in het voorjaar organiseert de KNLTB met een aantal tennisverenigingen in het land het Menzis Tenniskids Feest.

Jeugd Clubkampioenschappen - 1 t/m 7 juli 2019
Van maandag 1 tot en met zondag 7 juli a.s. organiseert de Wedstrijdcommissie samen met de Jeugdcommissie de clubkampioenschappen. Het finaleweekend is op 6 en 7 juli. De inschrijving is nu geopend op toernooi.nl. Meer informatie vind je op de pagina Jeugd Clubkampioenschappen.

Zwaanshoek HART. Open Jeugdparktoernooi - 19 t/m 23 augustus 2019
In de laatste week van de zomervakantie (19 t/m 23 augustus) organiseren we het Zwaanshoek HART. Open Jeugdparktoernooi. Aan dit toernooi doet heel veel jeugd mee van de omringende verenigingen. Het toernooi bestaat al heel lang en is voor jeugd die met gele en groene ballen speelt. In 2019 willen we het toernooi ook openstellen voor de Oranje Jeugd. Wordt het dus nog gezelliger!

Halloween Toernooi - vrijdag 8 november
Helemaal aan het einde van het seizoen organiseren wij het Halloween Toernooi. Lekker tennissen en griezelen op het tennispark, wooooooeeeeh!