Activiteiten Jeugdcommissie - seizoen 2022

Buiten de KNLTB jeugdcompetitie organiseert de Jeugdcommissie jaarlijks verschillende activiteiten voor onze junioren. Zie het onderstaande overzicht.

Door corona zijn verschillende activiteiten niet doorgegaan de afgelopen 2 jaar. 

De activiteiten worden altijd via de mail, website en Clubagenda gecommuniceerd. Zo blijf je altijd op de hoogte. De inschrijving voor activiteiten gaat via [email protected]

 
Open Dag en Openingstoernooi (maart)
De Open Dag en het Openingstoernooi is voor alle jeugd met daarin informatie over de lessen, de competitie en alle andere activiteiten. 
 
Kickoff 2020 voor alle jeugdteams (maart)

Tennisschool Haarlemmermeer organiseert in het begin van het zomerseizoen de Kickoff voor alle jeugdteams van Tennisclub Zwaanshoek. 


Kikker in je Bil Toernooi 2020 (april)
Dit gezellige én grappige toernooi is voor alle jeugdspelers van T.C. Zwaanshoek. Speciaal voor de oudere jeugd worden teambattles georganiseerd, dus dit wil je niet missen!
 
Tijdens Kikker in je Bil kan je meedoen aan diverse leuke spelletjes. En natuurlijk wordt er volop getennist. Ieder jaar zijn er konijnen en kippen te winnen! Voor limonade en versnaperingen wordt gezorgd. Het is een heel gezellige middag.
 
Ouder Kind Toernooi (juni)
Vlak na de KNLTB Voorjaarscompetitie organiseert de Jeugdcommissie het Ouder Kind Toernooi. Dit is een onwijs gezellig feest met muziek en lekkere happen waarbij je met je vader, moeder, opa, oma, grote broer of grote zus mag komen tennissen. Zie ook het fotoboek!

Menzis Tenniskids Feest (juni/juli)
De KNLTB organiseert het Menzis Tenniskids Feest. Dit feest is speciaal voor kinderen die 4 keer of vaker deel hebben genomen aan de Kia Tenniskids competitie (Rood, Oranje en Groen). 

Jeugd Clubkampioenschappen (zomer)
In de zomer organiseert de Wedstrijdcommissie samen met de Jeugdcommissie de clubkampioenschappen. Meer informatie vind je op de pagina Jeugd clubkampioenschappen.

Zwaanshoek HART. Open Jeugdparktoernooi (laatste week zomervakantie)
In de laatste week van de zomervakantie organiseert de Jeugdcommissie het Zwaanshoek HART. Open Jeugdparktoernooi. Aan dit toernooi doet heel veel jeugd mee van de omringende verenigingen. Het toernooi bestaat al heel lang en is voor jeugd die met gele, groene en oranje ballen speelt.

Slotfeest (november)
We sluiten het tennisseizoen gezellig af met het slotfeest op het tennispark van Tennisclub Zwaanshoek!