Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

Toss: maak kennis met andere leden!

dubbelen

De toss wordt georganiseerd door de Recreatiecommissie. Het is dé manier om kennis te maken met andere leden van TC Zwaanshoek. Op de Activiteitenkalender vind je wanneer een toss wordt georganiseerd en voor welke speelsterkte. Dus neem je ledenpas mee, leg hem op het tossbord en laat je verrassen!

Extra tossavonden
Vanaf 1 april 2019 start de Recreatiecommissie een proef met extra toss-avonden. En nee, dit is geen april grap! Naast de traditionele donderdagavond wordt er een toss georganiseerd op maandag, dinsdag en woensdag van 19:30 tot 20:45 uur.

Verschillende speelsterktes
Bij de nieuwe opzet van de toss is uitgegaan van verschillende speelsterktes. De maandag- en woensdagavond zijn voor deelnemers met een speelsterkte van 7, 8 en 9. De dinsdagavond is speciaal voor deelnemers met een speelsterkte van 5 en 6. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om een avond te tossen op zijn eigen niveau!

Maximaal drie banen
De extra tossavonden zijn van 19:30 tot 20:45 uur. Er worden twee ronden gespeeld op maximaal drie banen. Na de toss is iedereen natuurlijk gewoon vrij om samen verder te spelen.

Donderdagavond: voor iedereen
De donderdagavond-toss blijft voor iedereen die zin heeft om mee te doen. Dus neem je ledenpas mee, leg hem op het tossbord en laat je verrassen!

Logo TCZ PNG ORG

 

Noppenstraat 1
2136 AH Zwaanshoek

Postbus 85
2120 AB Bennebroek

023-5845184

ofni.[antispam].@tczwaanshoek.nl

Download de app