Toss

De toss wordt georganiseerd door de Recreatiecommissie op de donderdagavond. Het is dé manier om kennis te maken met andere leden van Tennisclub Zwaanshoek. In de Clubagenda staat wanneer een toss wordt georganiseerd en voor welke speelsterkte. Dus neem je ledenpas mee, leg hem op het tossbord en laat je verrassen!

Extra tossavonden

Vanaf 1 april 2019 start de Recreatiecommissie een proef met extra toss-avonden voor het zomerseizoen. En nee, dit is geen april grap! Naast de traditionele donderdagavond wordt er een toss georganiseerd op maandag, dinsdag en woensdag van 19:30 tot 20:45 uur.

Verschillende speelsterktes

Bij de nieuwe opzet van de toss is uitgegaan van verschillende speelsterktes. De maandag- en woensdagavond zijn voor deelnemers met een speelsterkte van 7, 8 en 9. De dinsdagavond is speciaal voor deelnemers met een speelsterkte van 5 en 6. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om een avond te tossen op zijn eigen niveau!

Maximaal drie banen

De extra tossavonden zijn van 19:30 tot 20:45 uur. Er worden twee ronden gespeeld op maximaal drie banen. Na de toss is iedereen natuurlijk gewoon vrij om samen verder te spelen.

Donderdagavond: voor iedereen

De donderdagavond-toss blijft voor iedereen die zin heeft om mee te doen. Dus neem je ledenpas mee, leg hem op het tossbord en laat je verrassen!