Junior lidmaatschap padel

junior lidmaatschap padel

Zwaanshoek Tennis & Padel is een gezellige vereniging in de buurt van Floriande Hoofddorp. Vanaf april 2022 kan je spelen op 5 moderne padelbanen met verlichting.

Het junior lidmaatschap padel is voor leden die op 1 januari van het betreffende jaar nog geen 17 jaar zijn. Wij verwelkomen je graag als nieuw lid! Je kunt het hele jaar door lid worden.

Voordelen van een Junior lidmaatschap padel
  • Het hele jaar door padel spelen op 5 verlichte banen;
  • Beginners en gevorderden kunnen tegen betaling padelles nemen;
  • Lidmaatschap van de KNLTB voor deelname aan competities en toernooien. Je wordt ingedeeld op je eigen niveau;
  • Je kan banen reserveren tijdens de openingstijden van het sportpark (behalve tijdens toernooien en evenementen). 
  • Je kan meedoen met clubevenementen en -activiteiten, speciaal voor de jeugd.
  • Vrijspelen: met je KNLTB ledenpas kan je van maandag tot en met vrijdag tot 19.00 uur en op zaterdag en zondag een baan reserveren. Dit kan als de banen vrij zijn en het tennispark is geopend (tijdens toernooien en evenementen zijn er meestal geen banen beschikbaar, zie de Clubagenda).
Contributie

Het Junior lidmaatschap padel kost € 140 per jaar (zonder les). Je ontvangt hiervoor een factuur via de mail. Na betaling krijg je de KNLTB ledenpas. Met inschrijving geef je toestemming voor automatische incasso door de ledenadministratie. Het contributiejaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het lidmaatschap is afhankelijk van je leeftijd (peildatum: 1 januari). Het lidmaatschap van de vereniging wordt stilzwijgend verlengd.  


Opzeggen of wijzigen lidmaatschap

Opzeggen of wijzigen van het lidmaatschap dient (per e-mail) voor 3 december kenbaar gemaakt te worden bij de ledenadministratie. Als je na 3 december opzegt dan worden kosten in rekening gebracht van € 35.

 
Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig via het formulier Lid Worden. Vul het aanmeldingsformulier volledig in. Vergeet niet op de knop Inschrijven te klikken. Na jouw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Het inschrijfgeld is 15 euro.

 

Vragen voor de ledenadministratie?

Mail naar [email protected].