Tennis & Padel Toss

Tennis padel toss

De Tennis & Padel Toss is dé manier om kennis te maken met andere leden van Zwaanshoek. Je speelt dubbels met en tegen andere leden van Zwaanshoek Tennis & Padel. De partijen duren een half uur, daarna wordt er gewisseld. 

In de Clubagenda staat wanneer de toss wordt georganiseerd. De padeltoss wordt elke week georganiseerd, behalve tijdens toernooien. De  tennistoss wordt in de lente en zomer iedere week georganiseerd. En in de herfst en winter eens in de 14 dagen.

Bij de tennistoss word je ingedeeld met behulp van je ledenpas op het tossbord. Brigitte en Ingrid zorgen voor de indeling. Je bepaalt zelf hoe lang je meedoet. Ben je toe aan je laatste dubbelpartij? Dan leg je je ledenpas eenvoudig overdwars op het tossbord (in portretstand). Zo word je niet ingedeeld voor een volgende ronde.

Voor deelname aan de padeltoss heb je de ledenpas niet nodig. Danny en zijn team delen je in met behulp van een verrassend spelkaartensysteem. Dat zijn Aas, Heer, Vrouw, Boer en 10 in de 4 kleuren. Elke kaart vertegenwoordigt een padelbaannummer. Je speelt met degene die dezelfde kleur kaart heeft (zwart of rood).