KNLTB Voorjaarscompetitie 2022

De KNLTB Voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen op zaterdag en zondag en 5 speeldagen op de vrijdagavond. De competitie is Ieder jaar van april tot begin juni. Natuurlijk doet Zwaanshoek Tennis & Padel ook mee! 

Tennis is nóg leuker als je wedstrijden speelt. 

De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2022 is gesloten (in december 2021).

Competitieaanbod en speeldata voorjaar 2022


Nieuwe vrijdagavondcompetitie

De vrijdagavondcompetitie krijgt een nieuwe opzet, zie: 
Info Voorjaarscompetitie 2022.pdf

 

Nog geen team?

Zou je ook graag competitie willen spelen, maar heb je nog geen team? Stuur dan een mail naar onze Wedstrijdcommissie met je naam, KNLTB-nummer en voorkeur voor een competitiesoort. Dan kijkt de Wedstrijdcommissie of er mogelijkheden zijn. Het mailadres is [email protected].

Verkort & Compact Spelen

Voor alle dubbelpartijen (DD, HD en GD), bij zowel senioren- als juniorencompetities geldt Verkort Spelen: er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en dient in MijnKNLTB.nl ingevoerd te worden als 10-6 of 11-13.

Compact spelen

Voor 8&9 Tennis en de Zomeravondcompetitie geldt compact spelen. Dat betekent het spelen van een beslissend punt bij de 40-40 stand en in het geval van een derde set wordt er een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) gespeeld.

Archief

Voorjaarscompetitie 2020

De Voorjaarscompetitie werd afgelast in verband met de kabinetsmaatregelen tegen het coronavirus.

Voorjaarscompetitie 2019