KNLTB Voorjaarscompetitie 2021

De KNLTB Voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen en start ieder jaar begin april en loopt door tot begin juni. Natuurlijk doet Tennisclub Zwaanshoek ook mee! 

Inschrijving Voorjaarscompetitie 2021 gesloten

De Wedstrijdcommissie heeft van de KNLTB de speeldata en het competitieaanbod 2021 ontvangen. De inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie is gesloten.

De KNLTB onderzoekt de scenario’s om de drukke vrijdagavondcompetitie te ontlasten, zie het artikel Mogelijk scenario voor de vrijdagavondcompetitie in het voorjaar.

 

Nog geen team?

Zou je ook graag competitie willen spelen, maar heb je nog geen team? Stuur dan een mail naar onze Wedstrijdcommissie met je naam, KNLTB-nummer en voorkeur voor een competitiesoort. Dan kijkt de Wedstrijdcommissie of er mogelijkheden zijn. Het mailadres is [email protected].

Verkort & Compact Spelen

Voor alle dubbelpartijen (DD, HD en GD), bij zowel senioren- als juniorencompetities geldt Verkort Spelen: er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en dient in MijnKNLTB.nl ingevoerd te worden als 10-6 of 11-13. Voor de 8&9-competitie, de Zomeravondcompetitie geldt compact spelen. Wil je weten hoe deze vormen werken? Klik hier voor de infographic of lees meer op de KNLTB website

 

Archief

 
Voorjaarscompetitie 2020

De Voorjaarscompetitie werd afgelast in verband met de kabinetsmaatregelen tegen het coronavirus.

 

Voorjaarscompetitie 2019