KNLTB Voorjaarscompetitie 2024

De KNLTB Voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen op zaterdag en zondag en 5 speeldagen op de vrijdagavond. De competitie is ieder jaar van april tot begin juni. Natuurlijk doet Zwaanshoek Tennis & Padel ook mee!

De inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2024 is gesloten voor senioren. Tennis- en padelteams konden zich inschrijven tot en met 1 december 2023. Meer informatie:

https://www.tczwaanshoek.nl/nieuws/inschrijving_knltb_voorjaarscompetitie_2024_geopend_voor_senioren/43de182f-637e-46f1-9651-949ea8df9649 

Nog geen team?

Zou je ook graag competitie willen spelen, maar heb je nog geen team? Stuur dan een mail naar onze Wedstrijdcommissie met je naam, KNLTB-nummer en voorkeur voor een competitiesoort. Dan kijkt de Wedstrijdcommissie of er mogelijkheden zijn. Het mailadres is [email protected].

Verkort & Compact Spelen

Voor alle dubbelpartijen (DD, HD en GD), bij zowel senioren- als juniorencompetities geldt Verkort Spelen: er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en dient in MijnKNLTB.nl ingevoerd te worden als 10-6 of 11-13.

Compact spelen

Voor 8&9 Tennis en de Zomeravondcompetitie geldt compact spelen. Dat betekent het spelen van een beslissend punt bij de 40-40 stand en in het geval van een derde set wordt er een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) gespeeld.

Archief

Voorjaarscompetitie 2020

De Voorjaarscompetitie werd afgelast in verband met de kabinetsmaatregelen tegen het coronavirus.

Voorjaarscompetitie 2019