Kampioenen KNLTB Voorjaarscompetitie 2019

05 juni 2019


Al eerder is gemeld dat bij de jeugd Groen 1 van TC Zwaanshoek kampioen is geworden in de Voorjaarscompetitie. Na een spannend weekend zijn de kampioenen van de senioren ook bekend.

De volgende seniorenteams zijn kampioen:

Gemengd Dubbel 17+ Vrijdag, 2e klasse. Dit team bestaat uit Jeroen Tan, Frank Kramer, Carla van Hamburg, Maria van Tubergen en Jodi Staman. Van harte gefeliciteerd met deze overwinning, ondanks de blessures waarbij tevens dank aan de invallers!

Heren 35+ zondag 3e klasse, met Rob van Wezep, Edo van Berkel, Frank Hulst en Frank Kramer. Van harte gefeliciteerd en Berto beterschap met je schouder, zorg dat je er volgend jaar weer bij kan zijn.

Het valt ons op dat je een goede kans maakt op de overwinning als je Frank Kramer in je team hebt!

En… het ziet er naar uit dat we nog een kampioen gaan krijgen. Maar dit team moet donderdag 6 juni nog spelen, alhoewel dat tegen het laagst geplaatste team is. Maar…je weet maar nooit, de bal is rond! Het gaat om het 8&9 17+ donderdagavond team 1, 2e klasse. Succes donderdag Sjaak, Paulien, Marc en Swapna !

We hopen dat we in de gelegenheid zijn om de kampioenen te huldigen tijdens het Zwaanshoek Open toernooi, want het is een felicitatie waard!

Groetjes,
Karla & Carla

Nieuwscategorieën