Neem padelles bij Meer Padel

 

Leden van Zwaanshoek Tennis & Padel zijn enthousiast over de kennismakingslessen padel. Meer Padel heeft de inschrijving geopend voor de 4 reguliere padellessen. Volwassenen en jeugd vanaf 14 jaar kunnen zich inschrijven tot 4 juni. De lessen worden gegeven in de periode van 11 juni tot en met 9 juli op maandag, dinsdag of zaterdag.

Het is handig om in te schrijven met zelf gevormde groepjes van 4 personen, meldt Meer Padel. Maar natuurlijk kan je ook 1, 2 of 3 personen opgeven en de indeling verder overlaten aan de padelschool. 

Je betaalt 90 euro p.p. voor 4 lessen van 50 minuten (lesgroep van 4 personen). Het lesgeld is hoger als je de lessen met minder dan 4 leerlingen volgt.

Lesdata

  • Zaterdag 11 juni, (18 juni geen les!), 25 juni, 2 juli, 9 juli.
  • Maandag 13, 20, 27 juni en 4 juli.
  • Dinsdag 14, 21, 28 juni en 5 juli.

Bij verhindering op deze vaststaande dagen kan de les niet worden ingehaald. Er kan wel een vervanger deelnemen. Inhaallessen worden gegeven als lessen door weersomstandigheden niet door kunnen gaan.

Voor de inschrijving hanteert Meer Padel geen aparte leeftijdsgroepen, zoals senioren en junioren bij tennis. Uiteraard wordt wel op leeftijd ingedeeld, tenzij anders als wens bij de inschrijving aangegeven. Je hoeft geen lid te zijn van Zwaanshoek Tennis & Padel.

Je kunt je inschrijven voor 4 juni. Er is een beperkt aantal plaatsen. Vol=Vol. 

Meer informatie vind je op de website van Tennisschool Haarlemmermeer/ Meer Padel

Je hoeft geen lid te zijn voor padelles. Heb je wensen wat betreft je partners en lestijden? Schrijf je dan tijdig in zodat de tennis- en padelschool hier rekening mee kan houden.

 

Lidmaatschap

Informatie over de verschillende lidmaatschappen van Zwaanshoek Tennis & Padel vind je op de pagina Lid worden
 
 

Tennisschool Haarlemmermeer app

De tennisschool zal afgelastingen melden via de Tennisschool Haarlemmermeer app. Leerlingen kunnen deze app onder andere ook gebruiken voor de lesagenda, afwezig melden en inschrijven.

Download de Tennisschool Haarlemmermeer app in de Google Play Store (Android).

Download de Tennisschool Haarlemmermeer app in de Apple App Store (iOS).