KNLTB Najaarscompetitie 2020

De Najaarscompetitie start ieder jaar begin september en loopt tot en met eind oktober. De Najaarscompetitie wordt steeds populairder, want er worden steeds meer teams ingeschreven. Nieuw is de dubbelcompetitie op zondag voor heren, dames en mixteams. De Najaarscompetitie telt in het totaal 7 speeldagen en start begin september en loopt tot eind oktober.

Een pdf met de speeldata van de KNLTB Competitie 2020 vind je op de website van de KNLTB. 

Zou je ook graag competitie willen spelen, maar heb je nog geen team? Stuur dan een mail naar onze Wedstrijdcommissie met je naam, KNLTB-nummer en voorkeur voor een competitiesoort. Dan kijkt de Wedstrijdcommissie of er mogelijkheden zijn. Het mailadres is [email protected]. 

Verkort & Compact Spelen

Voor alle dubbelpartijen (DD, HD en GD), bij zowel senioren- als juniorencompetities geldt Verkort Spelen: er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en dient in MijnKNLTB.nl ingevoerd te worden als 10-6 of 11-13. Voor de 8&9-competitie, de Zomeravondcompetitie geldt compact spelen. Wil je weten hoe deze vormen werken? Klik hier voor de infographic of lees meer op de KNLTB website

 

Najaarscompetitie 2019

Zwaanshoek 2 kampioen Gemengd dubbel 35+ Vrijdagavond

 

Najaarscompetitie 2018

Tijdens de KNLTB Najaarscompetitie 2018 werden drie teams van Tennisclub Zwaanshoek kampioen. Zwaanshoek 3 pakte de overwinning bij de Gemengd Dubbel 35+ Vrijdagavond. Zwaanshoek 1 en Zwaanshoek 2 werden kampioen bij de Dames Zondag.

Dames Zwaanshoek 2 kampioen

Zwaanshoek 3 kampioen: spannend tot op de laatste dag