Junior lidmaatschap tennis en padel met tennisles

junior lidmaatschap tennis en padel

Zwaanshoek Tennis & Padel heeft een grote juniorafdeling van meer dan 100 leden. Het junior lidmaatschap tennis en padel met tennisles is voor leden die op 1 januari van het betreffende jaar nog geen 17 jaar zijn. Kies voor het junior lidmaatschap tennis en padel, en speel het hele jaar door op onze tennis- en padelbanen!

Wij verwelkomen je graag als nieuw lid! Je kunt het hele jaar door lid worden.

Voordelen van een Junior lidmaatschap tennis en padel met tennisles
 • Gratis tennisles
  Alle juniorleden krijgen gratis tennisles in het zomerseizoen van 1 april tot 30 september. Je krijgt tennisles van de professionele tennisleraren van Tennisschool Haarlemmermeer. De tennisschool zorgt ervoor dat je les krijgt in een groep van je eigen niveau. De tennislessen (17x) worden betaald door Zwaanshoek Tennis & Padel. Voorkeuren voor groep en lestijd kan je online opgeven. Hierover krijg je bericht per e-mail.

 • Padelles
  Beginners en gevorderden kunnen tegen betaling padelles nemen bij Meer Padel;

 • Extra zomertraining
  Het is mogelijk in de zomer extra tennisles te krijgen, dat wil zeggen dat je 2x per week kunt trainen. Aan deze extra trainingen zijn kosten verbonden. De tennisschool kan je meer vertellen over de extra tennislessen.

 • Wintertennislessen
  Alle junioren kunnen inschrijven voor de wintertennislessen (16x). Het winterseizoen loopt van oktober tot en met maart. De inschrijving gaat via Tennisschool Haarlemmermeer. Je ontvangt bericht per e-mail als de inschrijving is geopend. Aan deze lessen zijn kosten verbonden die afhankelijk zijn van de grootte van de groep.

 • Lidmaatschap van de KNLTB
  Als je lid wordt van Zwaanshoek Tennis & Padel dan wordt je automatisch lid van de KNLTB. Zo kan je meedoen aan de voorjaarscompetitie, najaarscompetitie en toernooien. De KNLTB ledenpas kan je ophalen in het clubhuis.

 • Vrijspelen: tennis én padel
  Met je KNLTB ledenpas kan je van maandag tot en met vrijdag tot 19.00 uur en op zaterdag en zondag een tennis- of padelbaan reserveren. Dit kan als de banen vrij zijn en het sportpark is geopend (tijdens toernooien en evenementen zijn er meestal geen banen beschikbaar, zie de Clubagenda).

 • KNLTB Competities
  Als junior lid tennis en padel kan je meedoen met de Tenniskids competitie, Junioren competitie en padel competitie. De Jeugdcommissie deelt de competitieteams in op niveau.

 • Meedoen met de jeugdactiviteiten
  Je kan meedoen met alle activiteiten die door de Jeugdcommissie worden georganiseerd. Dit zijn onder meer de clubkampioenschappen, Ouder Kind Toernooi, Kikker in je Bil Toernooi en nog veel meer.

 

Contributie

Het Junior lidmaatschap tennis en padel kost € 230 per jaar (inclusief zomertennisles). Je ontvangt hiervoor een factuur via de mail. Na betaling krijg je de KNLTB ledenpas. Met inschrijving geef je toestemming voor automatische incasso door de ledenadministratie. Het contributiejaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het lidmaatschap is afhankelijk van je leeftijd (peildatum: 1 januari). Het lidmaatschap van de vereniging wordt stilzwijgend verlengd.  


Opzeggen of wijzigen lidmaatschap

Opzeggen of wijzigen van het lidmaatschap dient (per e-mail) voor 3 december kenbaar gemaakt te worden bij de ledenadministratie. Als je na 3 december opzegt dan worden kosten in rekening gebracht van € 35.

Ouders van jeugdleden maken wij er extra op attent dat bij de vereniging opgezegd dient te worden. Bij de tennisschool aangeven dat er niet meer gelest wordt is dus niet voldoende!

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig via het formulier Lid Worden. Vul het aanmeldingsformulier volledig in. Vergeet niet op de knop Inschrijven te klikken. Na jouw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Het inschrijfgeld is 15 euro.

 

Vragen voor de Jeugdcommissie?

Mail naar [email protected].

 

Vragen voor de ledenadministratie?

Mail naar [email protected].