Sponsormogelijkheden

Voor sponsors zijn er volop mogelijkheden om Tennisclub Zwaanshoek te ondersteunen bij haar activiteiten. De club organiseert ieder jaar drie tennistoernooien. Rond de tennisbanen kunnen sponsors groot worden vermeld op mooie winddoeken of reclameborden. En last-but-not-least staat er een fraaie Nederland Sportief reclamezuil op het terras van het clubhuis.

Diverse mogelijkheden dus om de naam van je bedrijf onder de aandacht te brengen van de leden én bezoekers van competities, evenementen en toernooien. Vraag de sponsorcommissie naar de mogelijkheden.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden hoe je bedrijf kan sponsoren:

 

Winddoek

Winddoek € 250 per jaar (exclusief aanschaf doek)

 

Reclamebord

Reclamebord langs de baan vanaf € 150 per jaar (exclusief aanschaf bord)

 

Toernooien

Tennisclub Zwaanshoek organiseert ieder jaar 3 open toernooien. In maart is het open dubbeltoernooi, in de tweede week van juni het open toernooi en in de laatste week van de schoolvakantie het open jeugdtoernooi. Vraag de sponsorcommissie naar de mogelijkheden.

 

Reclamezuil terras

Een advertentie op de reclamezuil van Nederland Sportief is mogelijk vanaf € 100 per maand. Van dit bedrag gaat 50% naar de club en 50% naar het maatschappelijk doel van Nederland Sportief.