KNLTB Tenniskids

De junioren van Zwaanshoek Tennis & Padel krijgen tennisles volgens het Tenniskids-programma van de KNLTB. De zomertennislessen voor junioren zijn inbegrepen in de contributie. 

Wat is Tenniskids?
Nieuwsgierig naar Tenniskids? Hier lees je wat je moet weten.

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Binnen Tenniskids:

  • Spelen kinderen al heel snel wedstrijdjes;
  • Worden kinderen meteen opgenomen in een team;
  • Leren kinderen op een leuke manier de juiste techniek:
  • Ontwikkelen ze zich niet alleen met het racket maar in hun algehele coördinatie en sportbewustzijn.

Naast de uitdagende trainingen is er ook een gevarieerd wedstrijdaanbod waaraan kinderen het hele jaar door vaak als team kunnen deelnemen. Zo krijgen onze junioren de gelegenheid om zich aan te sluiten bij een van onze jeugdcompetitieteams. De Kia Tenniskids competitie wordt georganiseerd in het voor- en najaar.  In de Groene competitie bestaat er zelfs een winter outdoor competitie. Hierdoor komen de kinderen bijna het hele jaar door in aanraking met tennis.

Heb je nog geen competitieteam, maar wil je wel graag meedoen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je naam, leeftijd, bondsnummer en kleur ballen waarmee je les hebt.