Tennisladder

Tennisladder voor singles

Heb je zin om een wedstrijd te spelen tegen iemand van de club, en dan niet tijdens een toernooi of de competitie? Dan kan je meedoen met de tennisladder. Meld je aan en speel elke 2 weken een wedstrijd op jouw niveau. Je kan op ieder moment instromen.

Bij de Tennisladder speel je een singlepartij tegen iemand anders van de club. Aan het begin van elke ronde ontvang je een e-mail met de volgende wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de wedstrijd te spelen of te plannen. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Te druk of geblesseerd? Dan sla je een ronde over. De volledige reglementen vind je hier.

De handige Clubladder app is beschikbaar voor iOS en Android.

 

Nieuw in 2023: tennisladder voor dubbels

Op veler verzoek start maandag 24 juli 2023 de tennisladder voor dubbels. Bij de tennisladder voor dubbels speel je tegen teams van je eigen club. Meld je aan met je tennismaatje en speel elke 2 weken een wedstrijd op jullie niveau.

Je kunt op ieder moment instromen. Aan het begin van elke ronde ontvang je een e-mail met de volgende wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de wedstrijd te spelen of te plannen. Je wisselt van positie als je wint van een team dat hoger staat. Te druk of geblesseerd? Dan sla je een ronde over.

Je kunt je inschrijven via de website van sportconnexions: https://sportconnexions.com/nl/tennis/tczwaanshoek-dubbel/19550/

Let op: meedoen met meerdere tennismaatjes is niet toegestaan. Je kunt je slechts met 1 team aanmelden.