Clubkampioenschappen 2023

In de laatste week van de zomervakantie vinden de clubkampioenschappen weer plaats. Naast actie op zowel de tennis- als padelbaan is er in deze week natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid en ontspanning voor de overige leden op de club.

Schrijf je snel in via mijnknltb.toernooi.nl en zet deze data in je agenda.

De Clubkampioenschappen Zwaanshoek Tennis & Padel 2023 worden georganiseerd voor de senioren (17+). Dit gezellige clubtoernooi wordt gespeeld in de avonden en het weekend. Je kunt je inschrijven voor maximaal 2 onderdelen binnen de aangegeven categorieën van tennis en padel. Ook een combinatie van tennis en padel is mogelijk.

  • Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per inschrijving;
  • De inschrijving sluit op maandag 21 augustus.

De clubkampioenschappen worden georganiseerd door de Toernooicommissie. Heb je vragen, stuur dan een mail naar [email protected].

Dus sluit je zomervakantie af met de gezellige en sportieve clubkampioenschappen in Zwaanshoek.
De Toernooicommissie rekent erop veel leden te zien deze week!

Schrijf je nu in

 

 

Archief

Clubkampioenschappen 2021

Mooi weer, een wijnproeverij, finaledag met een heerlijke barbecue, heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel waren de ingrediënten van een fantastische en gezellige week. De foto's en uitslagen vind je via de onderstaande link:

Clubkampioenschappen 2021: uitslagen en foto’s

 

Clubkampioenschappen 2019

Jeugd speelt finales Clubkampioenschappen 2019

Clubkampioenschappen 2019 succesvol afgesloten

Senioren

De Clubkampioenschappen 2019 voor senioren zijn dit jaar gespeeld van maandag 26 augustus tot en met zaterdag 31 augustus. Via het wedstrijdoverzicht van Toernooi.nl vind je de uitslagen. Op zaterdag 31 augustus werden de halve finales en finales gespeeld. Alle plus aanhang genoten van een heerlijke afsluitende maaltijd. Na de prijsuitreiking was er een gezellige borrel.

Onderdelen senioren:
Heren enkel, Dames enkel, Heren dubbel, Dames dubbel, Gemengd dubbel

Jeugd

De Clubkampioenschappen voor de jeugd zijn gespeeld van 1 tot en met 7 juli 2019. De junioren en Groen speelden van 1 tot en met 7 juli, met de finales op 7 juli. Oranje en Rood speelden op zondagochtend 7 juli.

Onderdelen jeugd:
Rood, JE tm 12, ME tm 12, Oranje, Gemengd dubbel tm 12, Jongens dubbel tm 12, Meisjes dubbel tm 12, JE tm 14, ME tm 14, Groen enkel, Gemengd dubbel tm 14, Jongens dubbel tm 14, Meisjes dubbel tm 14, Groen dubbel, Gemengd dubbel tm 18, JE tm 18, ME tm 18, Jongens dubbel tm 18, Meisjes dubbel tm 18

 

Clubkampioenschappen 2018

In 2018 vonden de Clubkampioenschappen plaats in de eerste week van oktober. We zagen mooie wedstrijden, een leuke laatste dag met eten voor de deelnemers en aanhang. En nieuwe toevoegingen zoals darten, zoveel mogelijk keren tegen de tennismuur slaan, snelheidsmeter voor de service:

  • Darts: Hans van der Staay met een score van 185
  • Tennismuur: Feiko speelde een rally van 275 slagen tegen de nieuwe tennismuur!
  • De hardste service werd geslagen door Leon Visser, 129 km per uur!
  • De mooiste rally van het toernooi was voor Marloes Eijkhout en Leo van Kampen.