Senior lidmaatschap tennis

senior lidmaatschap tennis

Zwaanshoek Tennis & Padel is een gezellige vereniging in de buurt van Floriande Hoofddorp, Bennebroek en Heemstede. Leden tennissen 365 dagen per jaar op 7 verlichte allweather-tennisbanen. Wij verwelkomen je graag als nieuw lid!

Het Senior lidmaatschap tennis is voor leden die op 1 januari van het betreffende jaar 17 jaar of ouder zijn. Je kan 365 dagen per jaar tennissen.

 
Voordelen van een Senior lidmaatschap tennis
  • Het hele jaar door tennissen op Probounce tennisbanen met verlichting;
  • Beginners en gevorderden kunnen tegen betaling tennisles nemen;
  • Lidmaatschap van de KNLTB voor deelname aan de voorjaarscompetitie, najaarscompetitie en toernooien;
  • Met je KNLTB-ledenpas kan je banen reserveren tijdens de openingstijden van het tennispark (behalve tijdens toernooien en evenementen). Zie ook de pagina Baangebruik;
  • Je kan meedoen met clubevenementen, de toss, laddercompetitie en nog veel meer. Zie het menu Evenementen voor al onze activiteiten.
 
Contributie

Het Senior lidmaatschap tennis kost € 200 per jaar. Je ontvangt hiervoor een factuur via de mail. Na betaling krijg je de KNLTB ledenpas. Met inschrijving geef je toestemming voor automatische incasso door de ledenadministratie. Het contributiejaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.  Het lidmaatschap is afhankelijk van je leeftijd (peildatum: 1 januari). Het lidmaatschap van de vereniging wordt stilzwijgend verlengd.

 

Bardienst

De barexploitatie is bij Zwaanshoek Tennis & Padel in eigen beheer. Zo geniet je van prettige horecaprijzen in het gezellige clubhuis. Dit houdt ook in dat onze senior-leden minimaal 2x per jaar verplicht bardienst draaien. Aan het begin van het jaar kan je zelf je bardienst inplannen via de website of Clubapp.

 

Ben je student?

Als je een dagopleiding volgt, kun je in aanmerking komen voor een korting op de contributie voor een senior lidmaatschap. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, stuur dan bij je aanmelding een kopie van het bewijs van inschrijving van de opleiding. 

Op het bewijs van inschrijving dienen de volgende gegevens vermeld te staan: jouw voor(letters) -en achternaam, het studiejaar en uiteraard het opleidingsinstituut. 

De contributie voor een studentenlidmaatschap tennis bedraagt € 145 per jaar.

Opzeggen of wijzigen lidmaatschap

Opzeggen of wijzigen van het lidmaatschap dient (per e-mail) voor 3 december kenbaar gemaakt te worden bij de ledenadministratie. Als je na 3 december opzegt dan worden kosten in rekening gebracht van € 35.

 

Aanmelden als senior-lid

Je kan het hele jaar door lid worden. De contributie van een lidmaatschap dat start in de loop van het verenigingsjaar wordt als volgt berekend: januari t/m april 100%; mei 90%; juni 80%; juli 70%; augustus 60%; september 50%; oktober 35%; november 20%; december 5%. Het inschrijfgeld is 25 euro.

Aanmelden kan eenvoudig via het formulier Lid Worden. Vul het aanmeldingsformulier volledig in. Vergeet niet op de knop Inschrijven te klikken. Na jouw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Nog vragen?

Mail naar [email protected].