10% korting op padelrackets, schoenen en ballen bij Matchpoint23

22 februari 2022


Onze nieuwe sponsor Matchpoint23 heeft een speciale Zwaanshoek openingsactie. De tennis- en padelspeciaalzaak geeft het hele jaar 10% korting op padelrackets, schoenen en ballen. Bovendien krijgt de club ook nog eens 10%. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is deze flyer mee te nemen, samen met je KNLTB ledenpas. Dus neem de flyer en je ledenpas mee, en sla je slag! 

Matchpoint23 is een echte speciaalzaak voor de tennis- en padelspeler. De winkel is gevestigd in de gezellige Jan van Goyenstraat in Heemstede. 

Koen Heupers en Wilko van der Meer hebben veel ervaring met tennis en padel. Koen is tennisleraar en heeft jarenlang toernooien gespeeld op het hoogste niveau. Wilko werkt ruim 22 jaar in de tenniswereld, onder meer bij Wilson. 

Bij Matchpoint23 kunnen ze je alles vertellen over de nieuwste rackets, schoenen, kleding en accessoires. Bovendien kan je hier ook terecht voor een nieuwe bespanning. Ze hebben zelfs een pick-up & delivery bespanservice (vanaf 25 euro) zodat je hiervoor niet eens je huis uit hoeft.

Download hier de flyer en neem hem samen met je ledenpas mee naar Matchpoint23, Jan van Goyenstraat 14 in Heemstede.

Tip: de KNLTB ledenpas is ook digitaal beschikbaar via de KNLTB ClubApp.

Website: www.matchpoint23.nl

WePadel openingsactie!.pdf

Nieuwscategorieën Padel