Après Ski Padeltoernooi - de foto's

14 februari 2024


Tot en met afgelopen weekend werd het tweede Après Ski Padeltoernooi gespeeld bij Zwaanshoek Tennis & Padel. De Toernooicommissie kan weer met trots terugkijken op een zeer geslaagd padeltoernooi. De uitslagen vind je op de toernooipagina van de KNLTB.

Alle wedstrijden konden worden gespeeld dankzij de all weather padelbanen. Op donderdagavond gingen de wedstrijden gewoon door in de regen. De banen gaven geen krimp, maar de ballen werden na verloop van tijd wel zwaar van het water. Dat hoort er nu eenmaal bij in de februarimaand. Op andere dagen was het droog en vrijwel windstil. Perfect voor padel.

De organisatie en de Bar & Clubhuiscommissie hadden tijdens het toernooi voor eten en drinken gezorgd. Zo kon iedereen op het sportpark blijven en kijken naar de spannende wedstrijden.

Marjan Ros maakte afgelopen week meer dan honderd foto's. Een kleine selectie vind je boven dit artikel. De rest van de foto's kun je bekijken via je webbrowser op Flickr: https://www.flickr.com/photos/200054704@N04/albums/ 

Nieuwscategorieën Padel Toernooien en evenementen