Athalos nieuwe sponsor jeugdcompetitieteams

04 april 2020


De Jeugdcommissie heeft een nieuwe sponsor gevonden! Athalos sponsort de nieuwe shirts voor alle jeugdcompetitieteams. In de toekomst wil het telemediabedrijf van Martijn van der Ven een bijdrage leveren aan toekomstige evenementen en tennisclinics voor junioren.

Martijn is zeer betrokken bij de regionale jeugd, met name in de tennis- en voetbalsport. Hij is vrijwilliger, coach en trainer bij SV BSM en sponsort met zijn bedrijf de jeugdafdeling van de voetbalclub. Bij de jeugdevenementen van T.C. Zwaanshoek was hij verschillende keren te bewonderen als dj. Bovendien tennist zijn gezin bij onze vereniging.

 

“Ik vind het als sponsor en vrijwilliger ontzettend belangrijk om te verbinden en te helpen”

 

Met Athalos wil Martijn zich graag verbinden aan T.C. Zwaanshoek. Hierbij heeft hij een duidelijke visie ontwikkeld. “In deze drukke en bijzondere tijden is het van groot belang om de jeugd te helpen bij het speelplezier en ze te betrekken bij de vereniging. Je moet zichtbaar blijven als club. Ik vind het als sponsor en vrijwilliger ontzettend belangrijk om te helpen. In deze tijd moet het juist zichtbaar worden dat we samen met de jeugd kunnen blijven sporten. Ik wil dan ook graag als sponsor ondersteuning bieden bij deze doelen.”

Nieuwscategorieën