Baanreservering via ClubApp blijft, 2e keer via afhangbord

16 juli 2021


Het bestuur heeft besloten om vanaf 18 juli a.s. het afhangen via de ClubApp toch in stand te houden. Dit naar aanleiding van de reacties van leden. Vanaf 18 juli kan je 1 keer per dag een baan reserveren via de ClubApp of website. Op dezelfde dag nogmaals reserveren kan verder alleen via het afhangbord in het clubhuis. Hiervoor hebben alle spelers een ledenpas nodig. De speeltijd voor enkel wordt 30 minuten en voor dubbel 45 minuten. Baanreserveringen via de ClubApp kan je annuleren als je eventueel niet kan. 

Alle ins-en-outs lees je in het volgende bericht van het bestuur van T.C. Zwaanshoek:

Beste leden van T.C. Zwaanshoek,

Op de laatste nieuwsbrief heeft het bestuur veel reacties van leden ontvangen op het besluit het digitaal afhangen per 18 juli te wijzigen en baan-reserveren alleen nog mogelijk te maken via het afhangbord in het clubhuis. 

De vele reacties waren voor het bestuur enigszins verrassend omdat digitaal afhangen, kort voor het coronatijdperk, nog veel weerstand opriep bij leden. Het is opmerkelijk te constateren hoe snel men gewend is geraakt aan het digitaal afhangen. Nu is het, zo blijkt, moeilijk om er weer afstand van te nemen. 

Het bestuur neemt de kritiek ter harte en heeft daarom nogmaals gekeken of er alternatieve oplossingen zijn om aan de wensen tegemoet te komen. 

Deze week zijn verschillende opties nog eens overwogen en is besloten het afhangen op onderdelen aan te passen.

Dit betekent het volgende:

  • Het blijft mogelijk om 1x per dag digitaal een baan te boeken via de app/website, maximaal 1 week vooruit.
  • Op dezelfde dag nogmaals afhangen kan verder alleen via het afhangbord. 
  • De speeltijd voor enkel wordt 30 minuten. 
  • De speeltijd voor dubbel wordt 45 minuten. 
     

Dit systeem werkt alleen als digitaal geboekte banen ook werkelijk bespeeld worden door de leden die de reservering hebben gemaakt. Zogenaamde "no shows" benadelen andere leden en kunnen niet worden getolereerd. Leden die "no shows" constateren, kunnen dit melden aan [email protected] (onder vermelding van datum, tijd en baannummer).
 
 Bestuur T.C. Zwaanshoek

Nieuwscategorieën