Baanreserveringen: hoe zit het ook alweer?

22 juni 2022


Als je wilt tennissen of padellen dan ben je verplicht om een baan te reserveren. Dit werkt via de ClubApp, website of het elektronische afhangbord in het clubhuis. In dit artikel lees je alles over de mogelijkheden en onze etiquette bij baanreserveringen. 
 

Online baanreservering via ClubApp en website

Je kunt 1 keer per dag online een baan reserveren via de KNLTB ClubApp of onze website. Zo kun je direct spelen na aankomst bij de club. Wel zo'n prettig idee! Na de reservering kun je 1 uur spelen op het door jou gekozen tijdstip. Op dit moment maakt het niet uit of je met 2 personen komt voor een enkelpartij of 4 voor een dubbel.
 
Je mag doorspelen totdat je baan door andere spelers wordt afgehangen. Als andere leden zich bij jouw baan melden (en je tijd is om) dan stop je met spelen en kunnen de nieuwe spelers de baan op.
 
 

Dubbels: 2 om 2 reservering niet toegestaan

Let op: voor dubbels is het niet toegestaan om 2 uur achter elkaar een baan te reserveren via de ClubApp. Bijvoorbeeld door slechts 2 personen per uur op te geven. Zo krijgen ook andere leden de kans om te spelen.
 
 

Baanreservering via elektronisch afhangbord

Via het elektronische afhangbord in het clubhuis (naast de bar) kun je eventueel opnieuw een baan reserveren. Hiervoor hou je de KNLTB ledenpassen bij de scanner van het afhangbord. Daarna volg je eenvoudig de instructies op het scherm om een nieuwe baan vast te leggen.
 
 

Introducés

Heb je een vriend of vriendin die graag wil kennismaken met onze tennis- en padelvereniging? Dan mag je hem of haar als introducé laten meespelen. Introducés zijn van harte welkom, maar let ook hier even op de regels!
 

Regels voor meenemen van introducés

  • Elk lid mag per keer 1 introducé laten meespelen;
  • Het aantal malen dat je iemand introduceert bedraagt maximaal 5x per jaar;
  • De kosten voor 1 introducé zijn € 5 per uur;
  • Betaling kan aan de bar of anders direct op de rekening van de club. NL 97 RABO 0306 9095 10 van Tennisclub Zwaanshoek, onder vermelding van de naam van het lid.

Meer dan 1 introducé? Huur een baan via Meet & Play

Wil je meer dan 1 introducé meenemen? Dan reserveer je een tennis- of padelbaan via Meet & Play tegen het normale huurtarief. 

Het bestuur vertrouwt erop dat alle leden de bovenstaande regels correct naleven. 

 

Nieuwscategorieën Padel Tennis