Bijzondere Ledenvergadering padel op maandag 27 september a.s.

05 september 2021


Op maandagavond 27 september a.s. organiseert het bestuur een Bijzondere Ledenvergadering,
aanvang 20.00 uur in het clubhuis. Het bestuur zal in deze bijzondere vergadering het onderzoeksresultaat van de Padelcommissies aan de leden voorleggen. Leden kunnen zich voor deze vergadering aanmelden bij onze secretaris Maria van Tubergen, e-mail: [email protected].

De plannen worden in deze vergadering uitgebreid uiteengezet en met de leden besproken. Aansluitend wil het bestuur de Ledenvergadering voorleggen in te stemmen met de plannen en goedkeuring te geven aan de vervolgstappen die nodig zijn om de aanleg van padelbanen in 2022 te kunnen realiseren.

Het eindverslag van de Padelcommissie kan je vinden op de besloten pagina Downloads (zie ook menu Vereniging –> Downloads). Je moet hiervoor eerst even inloggen via Mijn Club.

Meer gedetailleerde informatie, zoals vermeld op pagina 2 van het onderzoeksverslag, is op verzoek (onder vermelding van nummer-bijlage) aan te vragen bij [email protected] en [email protected]

Voor een goede voorbereiding op de beantwoording van vragen verzoekt het bestuur om vragen in te dienen voor 20 september.

Leden kunnen zich voor de vergadering aanmelden bij Maria van Tubergen, e-mail: [email protected].

Nieuwscategorieën