Clubagenda update: activiteiten buitenseizoen 2022

18 maart 2022


De activiteiten van Zwaanshoek Tennis & Padel vind je in de Clubagenda. Vandaag is er een flink aantal bijgekomen voor tennissende seniorleden dankzij Ingrid, Brigitte en Jodi van de Recreatiecommissie!

In het nieuwe buitenseizoen kan je als lid van Zwaanshoek meedoen met de Tennis Toss, Onderlinge Competitie, Barbecuetoernooi, Drie Dorpen Toernooi en nog veel meer.

Hou je van singles spelen? Schrijf je dan vandaag nog in voor de Zwaanshoek Tennisladder. Bij de tennisladder kan je ieder moment instromen en spelen wanneer het jou uitkomt!

Overzicht activiteiten Recreatiecommissie 2022

  • Onderlinge competitie 2022 (april, mei, juni, september)

    De Onderlinge Competitie staat garant voor een avond vol sportiviteit en gezelligheid op het sportpark van Zwaanshoek Tennis & Padel. Tijdens deze competitie spelen we tegen teams van de eigen club. Ieder team bestaat uit minimaal twee dames en twee heren. We spelen een dames dubbel, daarna een heren dubbel en twee gemengd dubbels. De wedstrijden duren 45 minuten. 

  • Thematoss: Caribbean - donderdagavond 2 juni 19.30 uur

    Vanaf april staat iedere week de tennistoss weer op het programma. Op donderdagavond 2 juni staat de Caribbean centraal bij de toss waarbij je qua kleding weer helemaal los kunt gaan. Dus trek je meest gekke en kleurrijke outfit aan, zet je zonnebril op, en kom gezellig tennissen! Alle leden zijn van harte welkom.
  • Drie Dorpen Toernooi 2022 in Zwaanshoek - zondag 3 juli

    Op zondag 3 juli 2022 wordt het Drie Dorpen Toernooi georganiseerd in Zwaanshoek. Het Drie Dorpen Toernooi is een gezellig dubbeltoernooi dat ieder jaar wordt gespeeld tussen de leden van de tennisverenigingen uit Bennebroek, Zwaanshoek en Vogelenzang. 

    Wil je ook graag meespelen? Stuur dan een mailtje naar de Recreatiecommissie: [email protected].

  • Barbecue Toernooi 2022 - zaterdag 6 augustus
    Op zaterdag 6 augustus 2022 organiseert de Recreatiecommissie het Barbecue Toernooi 2022. Dit is een van de gezelligste toernooien van het jaar. Je mag dit niet missen. Jij komt toch ook? 

  • Mosseltoss - een zaterdag in oktober, datum nog niet bekend
    De Mosseltoss wordt ieder najaar georganiseerd. Geniet na het dubbelen van heerlijke mosselen. 

  • Hollandse avond met stamppot - half november, datum nog niet bekend
    Geniet samen met andere leden van Zwaanshoek van een overheerlijke Hollandse stamppot. Dat wordt gegarandeerd smullen!

Nieuwscategorieën Tennis Senioren Toernooien en evenementen