Clubkampioenschappen tennisjeugd van 2 t/m 4 september

06 juli 2022


De clubkampioenschappen voor de tennisjeugd vinden plaats van vrijdag 2 september tot en met zondag 4 september. Dit valt samen met de clubkampioenschappen voor volwassenen. Competitiespelers van jeugdteams zijn automatisch ingeschreven. Voor dubbels moet je wel even apart inschrijven via mijnknltb.toernooi.nl

De clubkampioenschappen voor de jeugd zijn voor de categorieën Rood, Oranje, Groen, Enkel t/m 14, Enkel t/m 17, Dubbel t/m 17 en Dubbel t/m 17. Als de inschrijvingen het toelaten dan splitsen we de leeftijdscategorieën mogelijk nog voor jongens en meisjes.

De jeugd die competitie speelt is automatisch ingeschreven voor het enkelspel. Voor dubbels moet je even inschrijven via mijnknltb.toernooi.nl

Speel je competitie en ben je verhinderd? Meld je dan af bij de Jeugdcommissie via je appgroep of per e-mail ([email protected]).

De overige jeugd kan zich inschrijven voor diverse onderdelen via mijnknltb.toernooi.nl. Hiervoor moet je eventueel eerst even een account aanmaken met je bondsnummer.

 

Nieuwscategorieën Jeugd Toernooien en evenementen