Eindelijk: 2e Pubquiz op vrijdag 12 november!

03 oktober 2021


Op vrijdagavond 12 november a.s. wordt de 2e Pubquiz georganiseerd in ons gezellige clubhuis. Het belooft weer een avondvullend programma te worden met vragen over de actualiteit, natuur, sport, film en muziek. De leiding is in handen van onze quizmaster Ad ‘Mister Pubquiz’ de Vlieger. De inloop is vanaf 19.30 uur. De deelname is gratis. Let op: voor toegang tot het clubhuis heb je een coronatoegangsbewijs nodig.

De eerste Pubquiz was in januari vorig jaar een enorm succes. We spelen met teams van maximaal 5 personen (vanaf 18 jaar). De deelname staat open voor leden van T.C. Zwaanshoek. Je kan je eigen ‘dreamteam’ samenstellen, introducees zijn van harte welkom. 

De deelname is gratis, de drankjes zijn voor eigen rekening.

De eerste vraag wordt om 20.00 uur gesteld. Daarom graag om 19.30 uur aanwezig voor de voorbereiding. Uiteraard is de bar vooraf en tussen de rondes gewoon open.

We willen er een feestje van maken, dus stel je team samen en schrijf je in. Stuur een e-mail naar [email protected] onder vermelding van de teamnaam en de deelnemers (maximaal 5 personen). 

De inschrijving staat open tot 1 november vanwege de voorbereiding. Aan de vorige Pubquiz deden er 19 teams mee. Dit is ook de maximale capaciteit, dus wees er snel bij!

Pubquiz T.C. Zwaanshoek

  • Vrijdagavond 12 november 2021
  • Locatie: clubhuis T.C. Zwaanshoek
  • Inloop vanaf 19.30 uur, start 20.00 uur
  • Gratis deelname voor leden vanaf 18 jaar. Drankjes voor eigen rekening
  • Inschrijven voor 1 november [email protected] o.v.v. teamnaam en deelnemers van je team (maximaal 5 deelnemers)
  • Voor deelname heb je een coronatoegangsbewijs nodig.

Nieuwscategorieën