Even voorstellen: Keukenstunter Mijdrecht

25 november 2022


Keukenstunter Mijdrecht is een van de sponsors van Zwaanshoek Tennis & Padel. Het bedrijf van Erwin de Marie heeft gezorgd voor het winddoek op tennisbaan 5 en de airfryer in de keuken. Morgenavond geniet iedereen van een gratis patatje, mede mogelijk gemaakt door Keukenstunter Mijdrecht. Genoeg redenen om deze sponsor even aan je voor te stellen.

Erwin de Marie is een enthousiast lid van Zwaanshoek Tennis & Padel. Hij is iedere week wel op onze tennis- en padelbanen te vinden. Een aantal jaar geleden wilde Erwin graag voor zichzelf beginnen in de keukenbranche. Hij kreeg de mogelijkheid om als franchisenemer voor  Keukenstunter te beginnen in Mijdrecht. “Nu ben ik lekker eigen baas met eigen verantwoordelijkheden”, aldus Erwin.
 
Samen zijn zoon Tim runt hij de keukenspeciaalzaak. “Wij hebben in onze winkel ruim 19 keukens staan. Die dienen slechts als voorbeeld. Je kunt eindeloos variëren dankzij allerlei opties in werkbladen, kasten, deurgrepen, design, kleur, en kranen. Iedere keuken is naar persoonlijke wens samen te stellen en leverbaar.”

Erwin en Tim hebben een tevreden klant hoog in het vaandel staan. “Onze keukens zijn van hoogstaande kwaliteit tegen een scherpe prijs. Maar nog belangrijker vinden wij onze topservice en top-after sales.”

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs om een kijkje te nemen bij Keukenstunter Mijdrecht. Erwin en Tim helpen je graag bij het samenstellen van iedere gewenste keuken.

Nieuwscategorieën Padel Tennis