Geef de Tennis & Padel jeugd een boost met jouw hulp!

22 november 2022


De Jeugdcommissie verwelkomt Rebecca Levens. Leon Visser neemt echter afscheid na zich 8  jaar lang met veel plezier te hebben ingezet voor onze Tenniskids. Martijn en Rebecca doen momenteel álle jeugdactiviteiten voor tennis én padel. Zij kunnen jouw hulp goed gebruiken. Ben je een van de ouders van onze Tenniskids, en sta je toch al langs de baan? Of vind je het gewoon heel leuk om de jeugd enthousiast te maken voor Tennis & Padel? Meld je dan vandaag nog aan bij de Jeugdcommissie ([email protected]). 

De Jeugdcommissie maakt kinderen enthousiast voor de prachtige tennis- en padelsport. Leon Visser heeft zich de afgelopen 8 jaar vol enthousiasme ingezet voor de kinderen. Hij begon bij de jeugdcommissie toen zijn dochter Jasmijn en zijn zoon Feiko gingen tennissen. Samen gingen ze naar de competitiewedstrijden. “Ik kwam toch al kijken en genieten van Feiko en Jasmijn, dus ik kon net zo goed even meehelpen.”

“Ik heb het met heel veel plezier gedaan” – Leon Visser


Leon hielp bij de jeugdcompetitie op de zondagochtend. Daarnaast zette hij zich in voor de jeugdtoernooien, feesten, en sponsoring. “Ik heb het met heel veel plezier gedaan. Ik genoot altijd van de lol op zondagochtend met de kids en enthousiaste ouders.”

“Wij hadden altijd een leuke ploeg. Eerst met Chris en Edwin. Later met Martijn, Francesca en Marieke. En nu weer de nieuwe energie van Rebecca. Ik hoop dat er nog een paar verse nieuwe krachten bijkomen, dat zou fantastisch zijn.”

“Padel en de jeugd hebben de toekomst” – Rebecca Levens

Rebecca Levens zal zich bij de Jeugdcommissie met name richten op padel. Maar je zult haar af en toe ook naast de tennisbaan zien om te helpen bij de Tenniskids competitie. Zij is de moeder van Binti, een van onze jongste padelspelers. “Padel en de jeugd hebben de toekomst”, aldus Rebecca. “Ik wil nieuwe jonge leden werven voor padel. Daarnaast ga ik leuke evenementen organiseren voor de padeljeugd.”

Geef Tennis & Padel een boost met jouw hulp

Martijn en Rebecca kunnen het niet alleen. Geef Tennis & Padel een boost met jouw hulp. De Jeugdcommissie kan ouders en vrijwilligers gebruiken voor de competitie en het organiseren van leuke activiteiten voor de Tennis & Padel jeugd. 

Je merkt wel dat er genoeg te doen is. Dus ben je ouder van een van onze Tenniskids? Sta je toch al bijna elke zondag te genieten van de energieke kids? Kom helpen!

Of ben je student of scholier, en vind je het gewoon heel erg leuk om de jeugd enthousiast te maken voor tennis en/of padel? Wil je toernooien en feesten organiseren voor de kinderen? Of wil je ervaring opdoen in verband met je opleiding of cv? Dan ben je van harte welkom bij de Jeugdcommissie.

Meld je nu aan

Ben je ook enthousiast geworden over de toekomst van de vereniging? Meld je aan door Rebecca of Martijn aan te spreken, of stuur een mailtje naar [email protected]

Nieuwscategorieën Tennis Padel Jeugd