Goede opkomst Open Dag en finales SDO

18 maart 2019


Storm, wind en regen... heel heel veel regen hebben de deelnemers aan het Buyitdirect Spring Doubles Open doorstaan. De finaledag van afgelopen zondag was meteen ook onze jaarlijkse Open Dag. Het was gezellig druk met een goede opkomst van zowel junioren als senioren.

De ochtend was voor de jeugd met tennisclinics voor kinderen die voor het eerst kennismaken met de tennissport. De tennisjeugd van TC Zwaanshoek speelde demonstratiewedstrijden en voor de allerkleinsten stond er een springkussen. Na afloop kregen alle kinderen limonade en pannenkoeken.

De middag was voor de senioren met tennisclinics verzorgd door Tennisschool Haarlemmermeer op banen 6 en 7. Het was een zeer geslaagde Open Dag.

Naast de tennisclinics werden de finales gespeeld van de Spring Doubles Open. De finalisten speelden eindelijk in de zon!

Namens de Toernooicommissie felicitaties voor alle winnaars! 🏆👏 Iedereen bedankt voor een bijzondere, maar enorm gezellige week!

Dank jullie wel voor de goede organisatie en vooral ook voor jullie positieve inbreng! Knap hoe jullie - ondanks dat het weer niet meewerkte - zo vrolijk bleven. Volgend jaar graag weer!
een deelnemer van Buyitdirect Spring Doubles Open 2019

Nieuwscategorieën