Hoe ruil ik mijn bardienst met iemand anders?

14 oktober 2022


Alle seniorleden van Zwaanshoek Tennis & Padel draaien 2 of meer keer per jaar een bardienst. Zo geniet je van prettige horecaprijzen voor en na het spelen. Je kunt het beste zelf je bardiensten plannen. Voorkom dat je automatisch wordt ingedeeld!

Plan zelf je bardiensten via de ClubApp

Je schrijft je eenvoudig in voor bardiensten via de KNLTB ClubApp (Club –> Diensten). Zo kies je zelf de gewenste datum en het tijdstip van je bardienst. Heb je geen bardienst gepland? Dan word je automatisch ingedeeld. Je wordt hierover geïnformeerd via de mail.

Hoe ruil ik een bardienst?

Ben je automatisch voor een bardienst ingepland? Dan loop je het risico dat je bent verhinderd. In dat geval kun je proberen om van bardienst te ruilen met iemand anders. Bekijk in de ClubApp wie bardiensten hebben ingepland op een datum waarop jij wel kunt: 

  • Start de ClubApp en tik op Club –> Diensten;
  • Tik in het Dienstenscherm op de gewenste datum. Zo zie je wie bardienst heeft (zie het kopje Barmedewerker);
  • Tik daarna op degene waarmee je zou willen ruilen;
  • Tik nog een keer op de naam (onder Deelnemer) om zijn of haar telefoon- en e-mailgegevens te bekijken. Zo kun je hem of haar vragen om van bardienst te ruilen.

Let op: vergeet niet om de bardienstwisseling door te geven aan de bardienstcoördinator. Zo krijg je de juiste rechten op je ledenpas voor opening van de bar.

Nieuwscategorieën Senioren