Informatie over het lidmaatschap 2020/2021

18 november 2020


De redactie kreeg bericht van de Ledenadministratie met informatie over het lidmaatschap 2020/2021. Wil je het lidmaatschap voor 2021 opzeggen? Dan kan dit tot en met 3 december 2020. Opzegging van de tennisles betekent niet opzegging van het clublidmaatschap, dus houd daar rekening mee. Natuurlijk hopen wij en onze leden dat je gewoon lid blijft van onze gezellige tennisvereniging ;).

Bericht van de Ledenadministratie

Het einde van het verenigingsjaar komt in zicht en dat betekent, dat een aantal zaken omtrent het lidmaatschap op een rij gezet moet worden. Wij en ook onze leden vinden het immers plezierig, als straks een terechte en juiste contributiefactuur op de (digitale) deurmat ligt!

Op de website staat vind je via het menu Leden -> Lidmaatschappen het overzicht van onze lidmaatschapssoorten.

Niet spelende leden
Graag ontvangen wij van de leden die als niet-spelend geregistreerd staan een e-mailberichtje op [email protected] of, en zo ja, met welk lidmaatschap, zij het lidmaatschap in 2021 willen voortzetten. Voor stopzetten van het lidmaatschap zie hieronder: “Einde lidmaatschap”. Het bericht over de soort lidmaatschap zien wij graag uiterlijk 1 januari 2021 tegemoet.

In verenigingsjaar naar 18
Als je op 1 januari 2020 17 jaar bent, dan ben je in 2021 senior. Voor deze leden hebben wij een overgangscategorie “in verenigingsjaar naar 18” ingesteld. Voor deze leden is de contributie gelijk aan die van een senior (attentie: zie hieronder “studenten”), maar hiervoor worden GEEN lessen meer door de vereniging aan de tennisschool betaald. Deze nieuwe senioren hebben in 2021 geen bardienstplicht.

Studenten
Ben je op 1 januari 2020 18 jaar en nog geen 27 jaar en volg je tenminste 4 dagen per week een dagopleiding?? Als je een dagopleiding volgt, kun je in aanmerking komen voor een korting van € 50 op de contributie. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, dan dient er zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 1 januari 2021, een kopie van het bewijs van inschrijving van de opleiding binnen te zijn bij de ledenadministratie. Dit mag per post of per e-mail.

Op het bewijs van inschrijving dienen de volgende gegevens vermeld te staan: jouw voor(letters) -en achternaam, het studiejaar en uiteraard het opleidingsinstituut.
Toezendadres: [email protected].

Einde lidmaatschap
Ook willen wij de opzegdatum even onder de aandacht brengen. Natuurlijk hopen we dat hiervan niet veel gebruik wordt gemaakt, maar voor alle duidelijkheid en om discussie achteraf te voorkomen maken wij onze leden er op attent, dat de opzegdatum voor het lidmaatschap voor het jaar 2020 uiterlijk 3 december 2020 is. Opzeggen dient schriftelijk te gebeuren. Onder schriftelijk wordt verstaan: per e-mail of per post. Als een opzegging later binnenkomt, dan wordt het tarief “te laat opgezegd”, waarin o.m. de bijdrage aan de KNLTB is opgenomen, ad € 30,00 in rekening gebracht.

Ouders van jeugdleden maken wij er extra op attent, dat bij de vereniging, zoals hier beschreven, opgezegd dient te worden. Bij de tennisschool aangeven dat er niet meer gelest wordt is dus NIET voldoende!

Met medewerking van allen blijft het werk van de ledenadministratie en penningmeester plezierig! Daarvoor bij voorbaat dank…

Trudy Nelis

Ledenadministratie
Tennisclub Zwaanshoek

 

 

Nieuwscategorieën