Inschrijving KNLTB Voorjaarscompetitie 2024 geopend voor senioren

08 november 2023


De inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2024 is nu geopend voor senioren. Tennis- en padelteams kunnen zich inschrijven tot en met 1 december 2023.

In de bijlagen van dit bericht vind je de informatie over de verschillende tennis- en padelcompetities. Dit zijn het voorjaarscompetitieaanbod, de speeldata en het inschrijfformulier (in Excel).

Schrijf je nu in

Je kunt je team inschrijven via het bijgevoegde Excel-document. Bij de inschrijving heeft de Wedstrijdcommissie de volgende gegevens nodig:

  • Naam aanvoerder en namen van de teamleden met KNLTB-nummer en actuele speelsterkte;

  • E-mailadres en telefoonnummer van de aanvoerder;

  • Voor welke speeldag en competitiesoort jullie willen inschrijven.

Mail het ingevulde Excel-document uiterlijk 1 december naar [email protected]. Graag alle correspondentie via dit e-mailadres.

Grote belangstelling

De belangstelling voor de competities is groot. Daarom kan de Wedstrijdcommissie pas half december bevestigen of je team kan worden ingeschreven.

Het is uiteraard ook mogelijk om je individueel in te schrijven. Onze ervaring is echter dat dit niet veel voorkomt. We kunnen daarom niet garanderen dat je dan ook competitie kunt spelen.

In de bijlagen van dit bericht vind je het inschrijfformulier (in Excel), de speeldata en het voorjaarscompetitieaanbod voor tennis en padel.

Sportieve groet,

Carla en Karla
Wedstrijdcommissie Zwaanshoek Tennis & Padel

aanbod-voorjaarscompetitie-2024-senioren-landelijk.pdf Aanmelding voorjaarscompetitie 2024.xlsx knltb-padel-competitieaanbod-2023.pdf speeldata-voorjaarscompetitie-2024.pdf knltb-tennis-speeldata-voorjaarscompetitie-2024.pdf

Nieuwscategorieën Padel Tennis Senioren