Inschrijving tennisles geopend tot 1 maart a.s.

10 februari 2022


Onze junioren en senioren kunnen zich inschrijven voor de zomerlessen bij Tennissschool Haarlemmermeer. De lessen starten in de week van 4 april. Je kan je inschrijven tot 1 maart. Daarna gaat de tennisschool beginnen met de indeling van de lesgroepen. De inschrijving gaat via www.tennisschoolhaarlemmermeer.nl/locaties/tc-zwaanshoek/ 

Tennisles voor jeugdleden inbegrepen bij contributie

Voor onze jeugdleden is tennisles inbegrepen bij de contributie. De tennisschool deelt zoveel mogelijk in naar leeftijd, niveau en beschikbaarheid. Hoe meer beschikbaarheid je opgeeft, hoe beter de tennisschool je kan indelen. 

Tweede training voor jeugdleden voor slechts 80 euro

In het zomerseizoen krijgen jeugdleden weer de mogelijkheid om iedere lesweek een tweede training te volgen voor slechts 80 euro (16 lessen). Zo boek je veel meer vooruitgang. En meer vooruitgang is meer plezier! De tweede training is onder voorbehoud dat er plaats is in een bestaande groep. Vorig seizoen was dit zeer succesvol, meldt de tennisschool.

Lessen voor volwassenen: individueel of als groep

In de zomerperiode kunnen volwassenen 15 tennislessen volgen (niet in de schoolvakanties). 
Volwassenen kunnen lessen op alle doordeweekse avonden (maandag tot en met vrijdag). Daarnaast zijn er overdag mogelijkheden op maandag en donderdag. 

Je kan je individueel of als groep opgeven. Met je wensen zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden. Bij de individuele opgave voor groepsles wordt een passende groep gezocht. Tip: hoe meer beschikbaarheid je opgeeft (hoe meer vinkjes), hoe gemakkelijker het is om in een groep van gelijke speelsterkte te komen. 

De kosten van de tennislessen zijn afhankelijk van de groepsgrootte en worden na de indeling bepaald. 

Wensen? Schrijf je op tijd in!

Schrijf je op tijd in als je wensen hebt voor bepaalde lestijden en tennismaatjes. Zo kan de tennisschool daar gemakkelijker rekening mee houden.

Vragen?

Stuur een bericht naar [email protected] of bel 06-53875147. 

Nieuwscategorieën Tennis Jeugd Senioren