Inschrijving voorjaarscompetitie tennis en padel geopend

06 november 2022


Teams kunnen zich nu aanmelden voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2023. De inschrijving is geopend voor tennis en padel. De sluitingsdatum is zaterdag 24 december 2022, meldt de wedstrijdcommissie.

Bij de inschrijving heeft de wedstrijdcommissie de volgende gegevens nodig:

  • Naam aanvoerder en teamleden met KNLTB nummer en speelsterkte;
  • E-mailadres en telefoonnummer van de aanvoerder;
  • De speeldag en competitiesoort waarvoor je wilt inschrijven.

Je kunt je team inschrijven via het bijgevoegde Excel-document. De wedstrijdcommissie ontvangt de inschrijving graag uiterlijk 24 december 2022 per e-mail: [email protected]

De wedstrijdcommissie verwacht een groot aantal inschrijvingen. Daarom wordt het principe wie het eerst komt, die het eerst maalt gehanteerd.

Je kunt je ook individueel inschrijven, maar dit komt meestal niet veel voor. Daarom is er geen garantie dat je ook kunt spelen. Je kunt het beste eerst zelf een team samenstellen of je aansluiten bij een bestaand competitieteam.

In de bijlagen vind je het inschrijfformulier (in Excel), de speeldata en het voorjaarscompetitieaanbod voor tennis en padel:

aanbod-knltb-voorjaarscompetitie-senioren.pdf data-voorjaarscompetitie-alle-2023.pdf knltb-padel-competitieaanbod-2023.pdf speeldata-padelcompetitie-voorjaar-2023.pdf Aanmelding voorjaarscompetitie 2023.xlsx

Nieuwscategorieën Padel Tennis Senioren