Jubileumfeest-update: lekkere frietjes en mooie prijzen

18 november 2022


Nog even en dan mogen we eindelijk! Neem al je padel- en tennismaatjes mee naar hét feest van 2022; het 45-jarig jubileum van Zwaanshoek Tennis & Padel. Om dit te vieren wordt het clubhuis eenmalig omgebouwd tot casino. Speel blackjack, poker en roulette in de Roaring Twenties stijl! En kom in een gepaste outfit. Dit is niet verplicht, maar wel zo leuk! De partytent wordt volgende week opgebouwd.

Prijzen voor de mooiste outfits sponsored by Matchpoint23

Er is zelfs een prijs voor de best geklede man en vrouw. Niet één, maar twee prijzen dus! Gesponsord door Matchpoint23 in Heemstede.

Heerlijke friet sponsored by Keukenstunter Mijdrecht

Aan het eind van de avond krijg je natuurlijk honger van al dat gefeest. Iedereen krijgt een frietje aangeboden door Keukenstunter Mijdrecht! Hoe lekker is dat?

Praktische informatie

  • Het feest is op zaterdag 26 november van 20.00 tot 01.00. Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur voor een welkomstdrankje.

  • Op verzoek van de bar & clubhuiscommissie worden betalingen het liefst verricht met behulp van je nieuwe KNLTB-pas. Deze kun je eenvoudig opladen aan de bar. Het enige wat je daarna hoeft te doen is je pas aanbieden aan de barmedewerker. Die kan hem tegen de paslezer aanhouden naast de betalingsterminal. Het is een kleine moeite, en zo houden we onze vrienden van de bar & clubhuiscommissie ook blij. Een tweede bar is te vinden in de tent.

  • Je fiets kun je overal op het sportpark parkeren, behalve de tennis- en padelbanen ;).

  • Je jas kun je kwijt in de garderobe. De capaciteit is speciaal uitgebreid voor deze gelegenheid.

  • Bij grote drukte kun je de auto ook parkeren op de parkeerplaats van de begraafplaats. Wijs alvast een Bob aan, want no drinking and driving ;)

  • Houd rekening met de bewoners in de buurt van onze club, en maak niet onnodig lawaai op straat.

Nieuwscategorieën Senioren Toernooien en evenementen