Marley Brothers winnaars van de pubquiz

20 januari 2020


De Marley Brothers hebben afgelopen vrijdagavond de pubquiz gewonnen. In het bomvolle clubhuis deden maar liefst 18 teams een gooi naar de felbegeerde pubquiz trofee. De Marley Brothers wonnen na negen spannende spelronden met slechts 1 punt verschil.
 
De pubquiz was dit jaar onder de bezielende leiding van Ad ‘Mister Pubquiz’ de Vlieger. De organisatoren hadden meer dan 100 vragen opgesteld over sport, cultuur, wetenschap, taal en muziek. Mobieltjes waren uiteraard niet toegestaan.
 
Alles werd uit de kast gehaald om de deelnemers op het verkeerde been te zetten. “Hoeveel poten heeft een Nederlandse duizendpoot? Je mag er 100 vanaf zitten.” Een hersenkraker was het intro van Under Pressure. Bleek het uiteindelijk te gaan om een rapnummer van Vanilla Ice!
 
Waarschijnlijk hebben de Marley Brothers het verschil gemaakt met de muziekvragen. Dankzij Jeroen – in het dagelijks leven muzikant – wisten zij alle vragen in deze categorie juist te beantwoorden.
 
Voor elk team was de pubquiz bijzonder geslaagd. Het bleef gezellig tot in de kleine uurtjes. Voor iedereen waren er lekkere hapjes en drankjes verzorgd door de Bar & clubhuiscommissie.
 
Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Nieuwscategorieën