Onderlinge Competitie gezellig en sportief afgesloten

07 november 2018


Afgelopen 20 oktober was het alweer de slotavond van de Onderlinge Competitie. De leden van Tennisclub Zwaanshoek spelen hierbij tegen elkaar in teamverband. De Onderlinge Competitie wordt 7 keer per jaar georganiseerd door de Recreatie Commissie.

De Onderlinge Competitie staat garant voor een avond vol sportiviteit en gezelligheid op het tennispark van TC Zwaanshoek. Dit jaar vond de competitie vier keer in het voorjaar en drie keer in het najaar plaats. Iedere avond wordt afgesloten met een hapje en drankje. De hapjes worden speciaal door de Recreatie Commissie verzorgd. Voor de slotavond wordt ieder team gevraagd om een favoriet gerecht mee te brengen.

12 gemengde teams
Dit seizoen deden 12 gemengde teams mee. Ieder team bestaat uit minimaal twee dames en twee heren. De teams spelen iedere keer 1 damesdubbel, 1 herendubbel en 2 gemengd dubbels, iedere avond tegen een ander team. De wedstrijden duren 45 minuten zodat iedereen kan meedoen. De games worden gewoon bij elkaar opgeteld.

Spannend en sportief
De dubbelpartijen verlopen altijd spannend en sportief. Twee teams sprongen er deze keer duidelijk bovenuit. Zij hebben gedurende het hele seizoen 67 en 71 punten behaald, gevolgd door zeven teams die tussen de 35 - 52 punten binnensleepten. De drie overige teams wisten toch nog tussen de 17 en 20 punten te halen.

Gezelligheid troef
De verschillen lijken misschien groot, maar bij de Onderlinge Competitie gaat het vooral om de gezelligheid. Na afloop werd daarom iedereen tot winnaar uitgeroepen. Voor alle deelnemende leden had de Recreatie Commissie een chocoladeletter meegebracht.

Nieuwscategorieën