Ouderkind Toernooi: ouders en kinderen spelen samen tennis en padel

12 september 2023


Afgelopen zondag was het Ouderkind Toernooi. Dit toernooi wordt ieder jaar georganiseerd door de Jeugdcommissie. Ouders en kinderen kregen de gelegenheid om eindelijk eens samen een wedstrijdje te spelen. Zowel tennissers als padellers waren van de partij.

De Jeugdcommissie had vooraf een uitgebreid wedstrijdschema gemaakt met verschillende poules. Zo kon iedereen wel 4 potjes spelen van 25 minuten. Het schema was nog een hele klus, maar het is uiteindelijk allemaal goedgekomen dankzij Nely en Martijn! 

Het was een warme dag. De temperatuur steeg tot maar liefst 40 graden op het sportpark van Zwaanshoek. Naast de banen stonden emmers met water en sponzen. Voor iedereen was er een ijsje om af te koelen. Tussen de wedstrijden door liep Astrid rond met de lekkerste zelfgemaakte hapjes!

Voor elke deelnemer was er een gouden medaille. De poulewinnaars kregen een speciaal cadeaupakket mee naar huis. Tijdens de loterij maakten alle deelnemers kans op mooie producten als een dino-ei en draadloze hoofdtelefoon. De hoofdprijs was een tafelvoetbalspel!

De redactie wil de Jeugdcommissie en andere vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Met name Martijn, Alyssa, Nely en Astrid!

Foto's: downloads beschikbaar voor leden

Boven dit artikel vind je een selectie van de foto's van het Ouderkind Toernooi. Met dank aan Patricia Hooftman.

Op de downloadpagina van deze site kunnen leden de foto's downloaden van afgelopen week. Je moet hiervoor eerst even inloggen met je bondsnummer en wachtwoord.

De foto's vind je hier nadat je bent ingelogd:

https://www.tczwaanshoek.nl/downloads 

 

 

Nieuwscategorieën Tennis Padel Toernooien en evenementen Jeugd