Paastoernooi: aftrap nieuwe seizoen voor de jeugd

05 april 2021


Volgens het weerbericht was het de koudste Paas sinds 1964. Toch heeft de jeugd van T.C. Zwaanshoek vandaag het nieuwe seizoen afgetrapt. De 46 junioren konden niet wachten om weer te tennissen. Met een goede warming-up, leuke tennisspelletjes en Rond de Baan bleven onze Tenniskids warm. In de loop van de ochtend brak het zonnetje door en werd het iets beter op het tennispark.
 
Het Paastoernooi werd dit jaar (uiteraard) geheel coronaproof georganiseerd door de Jeugdcommissie. De organisatie ving de kinderen direct op bij de ingang van het tennispark. Zo hoefden de ouders niet mee naar binnen.

Na de warming-up werden de jeugdspelers ingedeeld in drietallen om dubbels te spelen tegen andere - steeds wisselende - teams. Ook speelden de jongens tegen de meiden. De meiden leken te gaan winnen, ze wonnen de eerste ronde, maar uiteindelijk lukte het de jongens om terug te komen. Spannend!

De juniorleden zijn weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. De kinderen konden lekker bijkletsen met hun teamgenoten en tennismaatjes.

Volgende week gaat de jeugd van start met de interne competitie. De weersomstandigheden zullen dan vast een stuk beter zijn!

Interne Competitie April 2021.pdf

Nieuwscategorieën