Padel Obligatie update: van de voorzitter

23 november 2021


Onze voorzitter Marcel Riep geeft een update over de Padel Obligatie. Schrijf je in en help je club bij de aanleg van 5 nieuwe padelbanen! 

Beste leden van T.C. Zwaanshoek,

Vele stappen zijn al gezet om de doelstelling te halen voor de aanleg van de 5 padelbanen komend voorjaar. Zoals het er nu naar uitziet zijn we op de goede weg en is de finish in zicht. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen en hopen we binnenkort een definitieve opdracht voor de bouw te kunnen geven.

Het zou fijn zijn als we nog meer van jullie kunnen overtuigen je in te schrijven voor het obligatieplan; je kan de club enorm helpen door een lening te verstrekken van minimaal 1 x € 1.000. Hierdoor hoeft de club minder bij de bank te lenen. Bovendien verdien je met deze obligatie een mooie rente op je geleende bedrag. Je krijgt een hogere rente dan op je spaarrekening.

Help je club bij de realisatie van de nieuwe padelbanen en profiteer van de aantrekkelijke rente. We doen nogmaals een oproep aan jullie om je in te schrijven. Klik hier en schrijf je in voor de Padel Obligatie!

Namens het bestuur van T.C. Zwaanshoek,

Marcel Riep
[email protected]

Nieuwscategorieën