Padelbanen feestelijk geopend op 2e paasdag

19 april 2022


Op 2e paasdag heeft Zwaanshoek Tennis & Padel maar liefst 5 nieuwe padelbanen geopend. Onder grote publieke belangstelling knipten Marcel Riep en Ed Ridder het lint door. Daarna genoot het publiek van demonstratiepartijen, clinics en een afsluitende padeltoss. Een foto-impressie vind je boven dit artikel.

De inloopclinics werden gisteren gegeven door de professionele trainers van Meer Padel, onderdeel van Tennisschool Haarlemmermeer. Meer dan 80 mensen maakten voor het eerst kennis met de snelgroeiende padelsport. Je kon je meteen aanmelden voor een lidmaatschap en advies inwinnen over padelrackets bij de stand van Matchpoint 23.

Tussen de clinics door waren er mooie demonstratiepartijen te zien van Nederlandse topspelers. Bart van Kampen, Nikander Damianos, Moos Sporken en Martijn van Haasteren maakten er een fantastische show van.

Zwaanshoek Tennis & Padel beschikt in een klap over de meeste padelbanen in de Haarlemmermeer. Een mijlpaal waar de club trots op is. De wedstrijdbanen 11 en 12 zijn voorzien van geknikte lichtmasten. Dit verkleint de kans dat een smash via de glaswand de mast raakt. 

Padel wint aan populariteit in Nederland omdat het relatief gemakkelijk is aan te leren. Zo kan je al snel een leuk potje padel spelen. 

Nieuwsgierig geworden naar padel? Check de lidmaatschappen voor de mogelijkheden bij Zwaanshoek. Of schrijf je in voor een proefles bij Meer Padel.

Nieuwscategorieën Padel Toernooien en evenementen