Quiznight vrijdagavond 13 januari 2023, inschrijving geopend

21 oktober 2022


Op vrijdagavond 13 januari 2023 wordt de 3e quiznight@zwaanshoek georganiseerd in het clubhuis. Het belooft weer een avondvullend programma te worden met vragen over o.a. de actualiteit, wereld, natuur, sport, film en muziek. De leiding is wederom in handen van quizmaster Ad de Vlieger. 

We spelen met teams van maximaal 5 personen (vanaf 18 jaar). De deelname staat open voor leden van Zwaanshoek Tennis & Padel. Stel je eigen ‘dreamteam’ samen en speel mee!

Het inschrijfgeld bedraagt € 10 per team (op de avond zelf betalen). Drank en bitterballen zijn voor eigen rekening.

De eerste vraag wordt om 20.00 uur gesteld. Daarom graag om 19.30 uur aanwezig voor de voorbereiding. Uiteraard is de bar vooraf en tussen de rondes gewoon open.

We willen er weer een feestje van maken, dus stel je team samen en schrijf je in. Doe het snel want de quiznight is bijzonder populair. Stuur een e-mail naar [email protected] onder vermelding van je teamnaam en de deelnemers (maximaal 5 personen). 

De inschrijving staat open tot 1 januari 2023. Aan de vorige quiznight deden er 19 teams mee. Dit is ook de maximale capaciteit, dus wie het eerst komt… 

Quiznight Zwaanshoek Tennis & Padel

  • Vrijdagavond 13 januari 2023
  • Locatie: clubhuis Zwaanshoek Tennis & Padel
  • Start 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
  • Deelname voor leden vanaf 18 jaar
  • Inschrijfgeld € 10 per team. Drankjes en hapjes voor eigen rekening
  • Inschrijven voor 1 januari 2023 per e-mail: [email protected]. Vermeld hierbij de teamnaam en deelnemers van je team (maximaal 5)

Nieuwscategorieën Senioren Toernooien en evenementen