Rijwielspecialist Hart hoofdsponsor Open Jeugdparktoernooi

12 april 2019


Rijwielspecialist Hart is de nieuwe hoofdsponsor van het Open Jeugdparktoernooi. Patrick Hart en Marcel Riep ondertekenden vanmiddag het nieuwe sponsorcontract op baan 4 van TC Zwaanshoek. Met de nieuwe hoofdsponsor heeft het evenement ook een nieuwe naam gekregen: Zwaanshoek HART. Open Jeugdparktoernooi.

Het Zwaanshoek HART. Open Jeugdparktoernooi 2019 wordt georganiseerd in de laatste week van de zomervakantie (19 t/m 23 augustus). Aan dit toernooi doet veel jeugd mee van de omringende tennisverenigingen. Het evenement bestaat al heel lang en is voor jeugd die met gele en groene ballen speelt.

Dit jaar wil de Jeugdcommissie het toernooi ook openstellen voor de kinderen die met oranje tennisballen spelen. Dankzij de bijdrage van Rijwielspecialist Hart kan de Jeugdcommissie leuke extra dingen regelen voor de jonge deelnemers.

"Ik vind het leuk om iets terug te doen voor de jeugd"
Patrick Hart, eigenaar van Rijwielspecialist Hart

Eigenaar Patrick Hart kent de club al van jongs af aan. “Ik heb vroeger jarenlang bij TC Zwaanshoek getennist”, vertelt Patrick enthousiast. “Twintig jaar geleden was ik lid van de Sponsorcommissie. Dus ik weet hoe lastig het soms is om sponsors te vinden. Ik woon nu weer in Zwaanshoek en vind het leuk om iets terug te doen voor de jeugd.”

Nieuwscategorieën