Spring Doubles Open - foto's finaleweekend

18 maart 2024


Afgelopen weekend zijn de finales van het Spring Doubles Open Tennis 2024 gespeeld. De uitslagen vind je op de toernooipagina van de KNLTB. Direct na de voorjaarscompetitie wordt het P100 Open toernooi georganiseerd voor tennis én padel. Meer informatie over de inschrijving en onderdelen volgt nog. Maar markeer de week van 10 t/m18 juni alvast in je agenda!

Je kunt alle actie van het afgelopen toernooiweekend bewonderen via het fotoalbum op Flickr: https://bit.ly/49Y5HX9.

NB: de link naar het fotoalbum werkt alleen als je het artikel in je browser leest via de website. Dat komt door de @, waardoor de ClubApp denkt dat het een e-mailadres is.

Het Spring Doubles Open is zeer geslaagd dankzij de vrijwilligers van de Toernooicommissie, Bar & Clubhuiscommissie en Onderhoudscommissie. De banen waren iedere dag goed bespeelbaar. Ondanks een paar buien en wat druilerig weer bij aanvang van het toernooi gingen alle wedstrijden door. Zaterdagavond werd tot in de kleine uurtjes een feestje gebouwd.

Gisteren was geheel volgens traditie de Open Dag tijdens de finaledag van het Spring Doubles Open. De Open Dag commissie en de tennis & padelschool heeft een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen. 

Vrijwilligers, bedankt voor jullie inzet!

 

Nieuwscategorieën Toernooien en evenementen Tennis