Steun Zwaanshoek Tennis & Padel bij Rabo ClubSupport

09 september 2022


De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2022 is van start gegaan. Zwaanshoek Tennis & Padel doet ook mee. Ons doel is energiezuinige led-verlichting voor onze 7 tennisbanen. Zo zet de tennis- en padelvereniging een belangrijke stap voor verdere verduurzaming van het sportpark. Leden van Rabobank Bollenstreek kunnen stemmen tot en met 27 september.

Bankier je bij Rabobank Bollenstreek? Breng nu je stem uit op Zwaanshoek Tennis & Padel bij Rabo ClubSupport 2022. Hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage die de club ontvangt van de Rabobank. Je kunt je stem uitbrengen tot en met 27 september via de Rabobank App of Rabo Online Bankieren. 

Ons doel: energiezuinige led-verlichting voor tennisbanen

Zwaanshoek Tennis & Padel is hard bezig om het sportpark te moderniseren naar de eisen van deze tijd. Wij willen graag onze 7 tennisbanen voorzien van energiezuinige led-verlichting en intelligente software. De software zorgt ervoor dat de baanverlichting automatisch wordt in- en uitgeschakeld, net als bij onze recent aangelegde padelbanen. Zo zet de club een belangrijke stap voor verdere verduurzaming van het sportpark.

Breng nu je stem uit bij Rabo ClubSupport 2022.

Nieuwscategorieën Tennis Padel